28 Ιουλίου 2009

Αναχώρησε για Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός


Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (28/7) για την Μπρατισλάβα, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (29/7, 21.00, Νovasports1) τη Σλόβαν στο πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αισιοδοξία για πρόκριση ήταν διάχυτη κατά την αναχώρηση.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "ερυθρόλευκων", ο Έντσο Μαρέσκα, δήλωσε βέβαιος ότι η ομάδα θα προκριθεί και δεν πρόκειται να πάθει ότι και πέρσι. "Ξέρουμε πολύ καλά τι έγινε πέρσι στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στην Κύπρο. Θεωρώ πως είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο και μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός ποδοσφαιριστής.

Για το ενδεχόμενο να βρίσκεται ο ίδιος στην αρχική ενδεκάδα, ο Μαρέσκα είπε: "Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό. Ο προπονητής θα κρίνει ποιοι παίκτες είναι στην καλύτερη κατάσταση να αγωνιστούν. Άλλωστε το μεγαλύτερο ρόλο το παίζει το σύνολο και όχι ατομικά ο κάθε ποδοσφαιριστής".

Σε ερώτηση για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είπε: "Θα δούμε, τι ακριβώς γίνεται εκεί αλλά δεν έχουν μεγάλη σημασία οι συνθήκες και οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι η δική μας απόδοση και ο τρόπος που εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι".

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Τιμούρ Κετσπάγια συμπεριέλαβε τους Κόβατς, Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 20.30 ώρα Ελλάδας στο γήπεδο, που θα γίνει ο αγώνας, ενώ ο Γεωργιανός προπονητής θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης.

Σενάριο για Κεϊρίσον

Ένα ακόμα ηχηρό όνομα βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Ολυμπιακό και είναι αυτό του Βραζιλιάνου Κεϊρίσον. Ο παίκτης αποκτήθηκε φέτος από την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό για ένα χρόνο.

Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Καταλανούς. Ο Κεϊρίσον είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και πέρσι το καλοκαίρι, όταν αποκτήθηκε ο Ντιόγκο από την Πορτουγκέζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: