28 Ιουλίου 2009

Τα δίνει όλα για Λεονάρντο η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ κάνει την ύστατη προσπάθεια για να πείσει τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη και να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Λεονάρντο, ο οποίος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση" υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα προσφέρει στην ομάδα της Βοιωτίας έναν καλύτερο διακανονισμό, με μία προκαταβολή που πιθανό να φτάνει και τις 400.000 ευρώ, ώστε να πείσει το Λεβαδειακό να πει το "ναι". Το θέμα ίσως έχει θετική κατάληξη ως το τέλος της εβδομάδας.

Σε άλλα μεταγραφικά θέματα, ο Βαγγέλης Μάντζιος παραμένει ψηλά στη λίστα του Σερβοέλληνα τεχνικού που επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού.


Για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Πάμπλο Χέρες είναι στην αναμονή και φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από τις διοικητικές εξελίξεις. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους νέους επενδυτές και εισρεύσει χρήμα τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση και ακραίου χαφ.

Και στο βάθος… πώληση Τζιμπούρ

Η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι στην παραχώρηση κάποιου από τα πρωτοκλασάτα ονόματά της αρκεί βέβαια να έρθει η κατάλληλη πρόταση. Για παράδειγμα, η "Ένωση" δεν θα ήταν αρνητική στην πώληση του Ράφικ Τζιμπούρ αν δεχόταν μία πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ περίπου. Η περίπτωση του Γαλλοαλγερινού επιθετικού, μπορεί πάντως να συνδεθεί ακόμα και με την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, όμως όλα θα φανούν προσεχώς.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ ολοκληρώνεται την Τρίτη (28/7) με διπλή προπόνηση και την επόμενη μέρα η αποστολή της "Ένωσης" θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: