18 Ιουλίου 2009

Κετσπάγια: «Να μην τις υποτιμήσουμε…»


Ζρίνσκι ή Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν θεωρούνται επικίνδυνα εμπόδια για τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να αισιοδοξούν για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όποιον αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο μας, με μεγάλη σοβαρότητα» δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Χωρίς Γκαλέτι αύριο κόντρα στην Μπόχουμ, αντίθετα βασικός θα ξεκινήσει ο Μαρέσκα.

Το πρώτο ματς των δυο αντιπάλων του πρωταθλητή Ελλάδας έληξε 1-0 υπέρ της Ζρίνσκι και οι Βόσνιοι απέκτησαν προβάδισμα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε πως θα βρεθεί την Τρίτη στην Μπρατισλάβα προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Σλόβαν για ανατροπή και να μάθει μετά το τέλος του αγώνα, ποια ομάδα θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού. «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Αυτό που θέλω είναι να μην υποτιμήσουμε την ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο μας» δήλωσε λίγο μετά την κλήρωση. Πρέπει να σημειωθεί ότι το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 28 ή 29/7 ενώ ο επαναληπτικός στο «Γ.Καραϊσκάκης» στις 4 ή 5/8.

«Εξαρτάται από εμάς…»
Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση παρουσιάστηκε ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού θεωρεί ότι τα πάντα εξαρτώνται από την ομάδα του και με ότι με την κατάλληλη σοβαρότητα δεν θα υπάρχει πρόβλημα ενώ αναφερόμενος στην προετοιμασία τόνισε «Πάμε αρκετά καλά και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. Είμαστε μεγάλη ομάδα και εξαρτάται από εμάς το τι θα συμβεί. Κάνουμε καλή δουλειά και ο προπονητής μας ξέρει πότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Εκτός ο Γκαλέτι
Απών από το αυριανό φιλικό με την Μπόχουμ θα είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί με συνέπεια ο Τιμούρ Κετσπάγια να μην τον υπολογίζει για το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους σε αντίθεση με τον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: