24 Ιουλίου 2009

Μπάγιεβιτς: "Δεν έμεινα ευχαριστημένος" (Τα γκολ της ΑΕΚ σε βίντεο)

Ανικανοποίητος σε γενικές γραμμές, όχι τόσο από την εμφάνιση όσο από τα σημάδια απειθαρχίας των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Ανκαραγκουτσού, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο σέρβος τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά, ενώ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση του Γιαχάγια.



"Ηταν ένα παιχνίδι άσχημο από τη δική μας πλευρά. Θα δούμε αυτά που μας επηρέασαν. Αν ήταν η κούραση ή κάτι άλλο. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Εχουμε καιρό να το κάνουμε. Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Είχαμε στιγμές αλλά όχι διάρκεια. Ενόχλησε περισσότερο ότι δεν είχαμε πειθαρχία κυτρίως στα μαρκαρίσματα και ότι δεν είχαμε την κίνηση που θέλω εγώ στην επίθεση. Ολοι θέλουν να παίζουν σέντερ φορ αλλά δεν είναι δυνατόν".

Αναφορικά με το θέμα με τον Χουναφράν, ο Μπάγεβιτς δεν θέλησε να πει κάτι. "Εγώ δεν έχω να πω τίποτα γι' αυτό το θέμα. Ρωτήστε τη διοίκηση και τον Χουανφράν". Τέλος, για την απόδοση των Γιαχάγια, Ιορντάκε, είπε: "Ο Ιορντάκε είχε πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση, κάτι που ξέραμε από την αρχή και πλέον δουλεύει πάνω σε αυτό ώστε να έρθει στο σημείο που εμείς επιθυμούμε. Από την παρουσία του Γιαχάγια έμεινα ικανοποιημένος όπως και στο πρώτο ματς".

Γιαχάγια: Νιώθω καλά εδώ

Ο γκανέζος μέσος από την πλευρά του, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την παρουσία του στην Ενωση, τονίζοντας ότι ελπίζει να παραμείνει. "Νιώθω καλά. Νομίζω ότι βοήθησα την ομάδα και προσπαθώ να τη βοηθώ κάθε δευτερόλεπτο μέσα στον αγώνα. Ο προπονητής θα αποφασίσει. Είμαστε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε".

Γεωργέας: Θέλουμε ενίσχυση

Τέλος, ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Νίκος Γεωργέας, τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, υπογραμμίζοντας πάντως ότι ο προπονητής του ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει. "Οπως πάνε τα πράγματα θα είμαστε καλά φέτος. Υγεία να έχουμε. Πιστεύω ότι ο προπονητής που ξέρει καλύτερα την ομάδα από εμένα θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πρέπει.

Πέφτει πολύ βροχή και δεν μπορούσε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Ηταν δύσκολο για μας να δείξουμε ό,τι κάνουμε στις προπονήσεις. Γι` αυτό είναι οι προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας να ήμαστε έτοιμοι στις 20 Αυγούστου όταν και θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια".


Δεν υπάρχουν σχόλια: