27 Ιουλίου 2009

«Αξιοποιήστε το ταλέντο σας» η συμβουλή του Ιωαννίδη στους πρωταθλητές Ευρώπης

Με πολλά χαμόγελα και με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τους έφτασαν στην Αθήνα τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας των Νέων, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Ρόδου.

Τους παίκτες και τον Κώστα Μίσσα υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, «Ελ. Βενιζέλος» ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του, συμβούλευσε τους παίκτες να δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά στο μέλλον.

Ο «Ξανθός» θυμήθηκε τις εποχές που εργαζόταν ως προπονητής και μίλησε με συμβουλευτικό πνεύμα στους παίκτες της Εθνικής μας:

«Δώσατε μεγάλη χαρά στους Έλληνες. Πολλά συγχαρητήρια. Τώρα πρέπει να ξεκουραστείτε και στη συνέχεια να δουλέψετε ακόμη πιο σκληρά από ό,τι μέχρι τώρα.

»Εχετε ταλέντο και πρέπει να το αξιοποιήσετε. Στον αθλητισμό κανένας δεν πρόκειτα να σας χαρίσει τίποτα».

Από την πλευρά του, ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας, Κώστας Μίσσας, τόνισε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Aκόμη είναι στην αρχή της καριέρας τους και πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να τα καταφέρουν. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά πρώτα από όλα για τους εαυτούς σας.

»Με σκληρή προσπάθεια και υπομονή μπορείτε να πάτε ψηλά. Αξίζει τον κόπο να κάνετε την προσπάθειά σας και τουλάχιστον να ξέρετε πως κάνατε το καλύτερο δυνατό».

Τέλος, ο διεθνής σέντερ, Γιώργος Μπόγρης, μίλησε εκ μέρους όλων των παικτών:

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε, επίσης, το προπονητικό τιμ και την Ομοσπονδία για τη μεγάλη τους βοήθεια, όπως και τα επτά παιδιά που ήρθαν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Νέα Ζηλανδία και παρά την κούρασή τους είχαν μεγάλη συμβολή σε αυτή την επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: