27 Ιουλίου 2009

Αποθεώθηκε από 70.000 Καταλανούς ο Ζλάταν


Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες μετεγγραφές του καλοκαιριού, αφού συναγωνίζεται επί ίσοις όροις την απόκτηση των Κακά και Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Περίπου 70.000 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του “Καμπ Νόου” για να καλωσορίσουν στη Βαρκελώνη το Σουηδό σταρ, ο οποίος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9, το οποίο “κληρονόμησε”, μαζί με τη θέση του Σέντερ φορ, από τον Σάμουελ Ετό που δόθηκε ως αντάλλαγμα στην Ίντερ.
Ο Ζλάταν πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις (ο τραυματισμός στον καρπό του δεν ήταν δυνατόν να δημιουργήσει πρόβλημα) και στη συνέχεια υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αμέσως μετά φωτογραφήθηκε κρατώντας τη φανέλα στην αίθουσα “Sala Paris” του Καμπ Νόου, πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο, όπου τον περίμεναν για να τον αποθεώσουν οι χιλιάδες φίλοι των “μπλαουγκράνα”. “Υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες. Όμως μόνο μία είναι ξεχωριστή”, είπε ο Ζλάταν πριν φιλήσει το έμβλημα της “Μπάρτσα” για να καταχειροκροτηθεί από τους οπαδούς.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: