21 Ιουλίου 2009

Πρώτη επιλογή ο Μάντζιος για ΑΕΚ


O επενδυτής βρέθηκε κι αν τελικά το "deal" ολοκληρωθεί, τότε η ΑΕΚ θα είναι μια διαφορετική ομάδα τη νέα σεζόν, καθώς θα βγει από την εποχή λιτότητας. Θεωρείται βέβαιο πως μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα γίνουν τουλάχιστον δύο ηχηρές μεταγραφές, με την πρώτη να είναι ήδη στα σκαριά και ο "εκλεκτός" είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αρέσει στον Μπάγεβιτς και οι πρώτες επαφές που έχουν γίνει, έχουν δείξει πως και ο παίκτης επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μάντζιο για να μάθει τις προθέσεις του και διαπίστωσε πως ο έλληνας επιθετικός είναι ιδιαίτερα "ζεστός" στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα". Ο Τεν Κάτε δεν τον υπολογίζει, άλλωστε, στον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ αποτελεί γι` αυτόν ιδανική επιλογή.

Φυσικά και ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτός σε προτάσεις για τον Μάντζιο, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του. Το ζήτημα είναι, αν η ΑΕΚ θα θελήσει να αγοράσει τον παίκτη ή αν θα τον "κλείσει" με τη μορφή δανεισμού. Το δεύτερο σενάριο είναι, πάντως, το πιθανότερο.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ ισχυροποιείται και έχει μπροστά της αρκετό καιρό για να κάνει τις κινήσεις της. Χρειάζεται, όμως, υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να λυθεί και το μυστήριο με το νέο επενδυτή, το όνομα του οποίου ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο Μπάγεβιτς, πάντως, εξετάζει ήδη αρκετες περιπτώσεις παικτών κι εφόσος όλα κυλήσουν ομαλά, τότε η Ενωση θα κινηθεί για την απόκτησή τους, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα επανέλθει και στις περιπτώσεις των Λεονάρντο και Γιούρκα Σεϊταρίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: