17 Ιουλίου 2009

Ν. Πατέρας:"Τώρα που έφυγαν οι Γκαγκάτσηδες και οι Ψυχομάνηδες θα πάρουμε το πρωτάθλημα!"

Την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Παναθηναϊκού προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά από την Αυστρία: «Είπαμε ν’ αφήσουμε μερικούς παίκτες να τους πάρει και ο Ολυμπιακός». Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο διάολο τα προκριματικά».

Ο Νίκος Πατέρας βρέθηκε χθες το απόγευμα στην Αυστρία προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας, να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι «ατάκες» του προέδρου αποτέλεσαν σημείο αναφοράς και άφησαν την απογευματινή προπόνηση να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Συνομιλώντας με τους ρεπόρτερ δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα!

Τι θέλετε για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Θέλω την πιο εύκολη. Είναι μεγάλος διάολος αυτά τα προκριματικά»

Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός κινηθεί για δεξί μπακ;

«Ο Μουν είναι παικταράς. Μας έγινε πρόταση ύψους 1,6 εκ. ευρώ και την απορρίψαμε. Γιατί να τον απαξιώσουμε

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα;

«Θα το πάρουμε, γιατί να μην το πάρουμε; Τώρα που έφυγαν οι Γκαγκάτσηδες και οι Ψυχομάνηδες θα το πάρουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ.Πιλάβιο»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, κάνοντας μάλιστα πλάκα στους ρεπόρτερ, τους παρακάλεσε να φορούν μπλε ματάκι όποτε παρακολουθούν την προπόνηση ώστε να μην «ματιάσουν» τους παίκτες λέγοντας χαρακτηριστικά… «Κοιτάξτε ρόστερ»

Τέλος, αναφέρθηκε στην 3η και συγκεκριμένα μαύρη εμφάνιση του Παναθηναϊκού, την οποία χαρακτήρισε άκρως εντυπωσιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: