17 Ιουλίου 2009

Λάρισα: Δεν έπεισε και έχασε με 2-0


Η Λάρισα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει πριν φτάσει στο Ρέικιαβικ και δεν ήταν άλλος από το να φύγει από το "KR Vollur" με σκορ πρόκρισης, καθώς γνώρισε την ήττα από την ομάδα της πόλης με 2-0. Οι "βυσσινί" είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν "κεφάλι" στην υπόθεση πρόκριση, αλλά πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά και την ανετοιμότητα τους, γνωρίζοντας μια ήττα που κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα, ενόψει του επαναλληπτικού του Αλκαζάρ.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και στα πρώτα 15 λεπτά έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να πάρουν "κεφάλι" στο σκορ, κυρίως με όμως με μακρινά σουτ. Σημαντικότερη στιγμή του τετ α τετ του Ιγκλέσιας στο 13ο λεπτό, που δεν είχε όμως θετική κατάληξη για τους θεσσαλούς.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα, με την Λάρισα να δείχνει ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο, από τους γηπεδούχους. Η επανάληψη όμως ήταν "εφιαλτική" για την ΑΕΛ, καθώς στο 55ο λεπτό ο Νταμπίζας στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι "βυσσινί" προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να φέρουν το ματς στα ίσια.

Αντίθετα, η Ρέικιαβικ έφτασε μια ανάσα από το 2-0 με τον Τακεφούσα να χάνει μοναδικό τετ α τετ στο 83ο λεπτό, να μην αστοχεί όμως οκτώ λεπτά αργότερα, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Σερεμέτ, σημαδεύοντας σωστά αυτή τη φορά για το 2-0. Πλέον η ρεβάνς του Αλκαζάρ σε μια εβδομάδα έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη και η Λάρισα θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: