16 Ιουλίου 2009

Λέτο: "Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό"


Ο Σεμπάστιαν Λέτο σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Γκρόιτερ Φιρτ μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή σε παιχνίδι με την πράσινη φανέλα αλλά και τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία.

-Σεμπάστιαν, ήταν το πρώτο σου παιχνίδι. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου, το πρώτο σου συναίσθημα;


"Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά, αλλάζαμε σωστά την μπάλα. Εγώ ήμουν 45 μέρες σε διακοπές, ξεκίνησα να προπονούμαι την προηγούμενη εβδομάδα και μέρα με τη μέρα νιώθω όλο και καλύτερα".

-Εχετε δουλέψει μία εβδομάδα στην Ελβετία, τώρα είστε στην Αυστρία. Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και γενικότερα από τον Παναθηναϊκό;

"Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι στην ομάδα είναι πολύ κοντά κι αυτό είναι πολύ καλό. Ο προπονητής είναι πολύ καλό άτομο και με βοήθησε πολύ στην προσαρμογή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό".

-Σε λίγες μέρες αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη; Είσαι αισιόδοξος;

"Προσπαθούμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι σημαντικό το να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι".

Πρόβα ενδεκάδας παρουσία Νίκου Πατέρα

Την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Χοφενχάιμ δοκίμασε ο Χενκ Τεν Κάτε στην προπόνηση της Πέμπτης (16/7), την οποία παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας, ο οποίος είχε συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας.

Στα αγωνιστικά θέματα η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων και συνεχίστηκε με διπλό στο οποίο ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε ενδεκάδα ενόψει του φιλικού με την Χοφενχάιμ.

Στην οικογενειακή μονομαχία υπήρχε μία ομάδα με τερματοφύλακα η οποία θα παίξει κόντρα στους Γερμανούς την Παρασκευή με τον Σισέ να ξεκινάει για πρώτη φορά, μετά τα 15 λεπτά που πήρε στα πόδια του με την Γκρόιτερ Φιρτ.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς με τους Μουν, Σαριέγκι, Βύντρα και Σπυρόπουλο στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή Γκάμπριελ, Μάτος και Κατσουράνης θα φτιάξουν την τριάδα για το 4-3-3 του Ολλανδού με τους Σαλπιγγίδη, Σισέ και Λέτο να συμπληρώνουν την επιθετική τιπλέτα.

Από την άλλη πλευρά οι “πορτοκαλί” έπαιζαν χωρίς τερματοφύλακα (Τζόρβας και Καρνέζης έκαναν προπόνηση με τον Βασίλη Αλεξούδη). Tην ομάδα αποτελούσαν οι Μελίσσης,Καντέ (πλάγια της άμυνας), Μενσά, Μπιάρσμιρ (κέντρο της άμυνας), Ζιλμπέρτο, Σιμάο (αμυντικά χαφ), Μαχλελής, Νίνης (στο κέντρο), πιό μπροστά τους ο Χριστοδουλόπουλος και κορυφή ο Πετρόπουλος.

Εν των μεταξύ την Πέμπτη (16/7) πήρε στα χέρια του ο Τεν Κάτε τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: