11 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Φινλανδία: ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

ΙΝΤΕΡ Τ.: Με τεράστιο πρόβλημα στην εστία τελικά απέσπασε την ισοπαλία από την Λάχτι με 1-1. Με τον τρίτο τερματοφύλακα διαθέσιμο βρέθηκε να χάνει στο 19' αλλά στην επανάληψη ισορρόπησε τα πράγματα με τον Φούρουχολμ. Νίκησε την Τετάρτη τη Ροβανιέμι για το θεσμό του Κυπέλλου με 2-0 στο Τούρκου, στο ματς που εξέτισε την τιμωρία του ο δεύτερος γκολκίπερ Μονσάλβε (1/0).

Ο επιθετικός της Ιντερ Τούρκου, Πουριέ, θέλει εκδίκηση για το ματς του πρώτου γύρου. «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάριεχαμν αλλά ηττηθήκαμε με 2-0. Τώρα ήρθε η ώρα για εκδίκηση. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε υπομονετικοί και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια», τόνισε ο Εσθονός φορ.

Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός τερματοφύλακας Μπανταμόι (11/0). Ετοιμος είναι ο μεσοεπιθετικός Οϊάλα (11/2) που έλειπε τον τελευταίο μήνα και αγωνίστηκε 60 λεπτά με τη Ροβανιέμι. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ:
Για να τη νικήσεις πρέπει να φτύσεις... αίμα και αυτό το κατάλαβε πολύ καλά η Βάασα που έμεινε στο 0-0. Οι νησιώτες έχουν μια ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή πριν εννιά αγωνιστικές. Κόντα στη Βάασα ήταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενούμενων και έφεραν για πέμπτη φορά φέτος την αγαπημένη τους «λευκή» ισοπαλία.

Ο προπονητής της Μάριεχαμν, Πέκα Λίσκι, ρίχνει το άγχος στους πρωταθλητές. «Η Ιντερ πρέπει να νικήσει αν θέλει να διεκδικήσει τα σκήπτρα της. Θα παίξει με την καλύτερή της ενδεκάδα και θα είναι ένα δυνατό ματς. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά», όπως ανέφερε.

Επέστρεψε ο επιθετικός Γκάσι (12/1), που έπαιξε ένα ημίχρονο στο προηγούμενο ματς, ενώ στον πάγκο έμεινε ο αμυντικός Βολοσίν (6/0), ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εμεινε εκτός ο στράικερ Αντιλάινεν (7/1) και αμφίβολος είναι ο Ινγκβες (11/1).



Δεν υπάρχουν σχόλια: