31 Ιουλίου 2009

Οι μετεγγραφές της ημέρας στην Ευρώπη


Σημαντικά ενισχύθηκαν πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες. Οι Ελάνο και Μποζίνοφ άφησαν τη Μάντσεστερ Σίτι για Γαλατάσαραϊ και Πάρμα αντίστοιχα, ενώ η Μαρσέιγ απέκτησε τον Χάιντσε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Μαρσέιγ ο Χάιντσε

Συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά η Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί συμφώνησαν με τον Γκάμπριελ Χάιντσε, που αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη ηχηρή μετεγγραφή της ομάδας. Πριν από τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκαν οι μετεγγραφές των Φερνάντο Μοριέντες και Λούτσο Γκονζάλες. Για τον δεύτερο τα νέα δεν είναι τόσο καλά, αφού τραυματίστηκε στην κλείδα κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Σεντ Ετιέν και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση με δύο μήνες.

“Τούρκος” ο Ελάνο


Στη Γαλατάσαραϊ ανήκει και επίσημα ο Ελάνο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν φαινόταν να προορίζεται για βασικός μετά την υπερφόρτωση της επιθετικής γραμμής της Μάντσεστερ Σίτι και αποφάσισε να δεχθεί την πολύ δελεαστική πρόταση των Τούρκων. Ο Ελάνο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, ενώ ο νέος του προπονητής, Φρανκ Ράικαρντ, είπε: “είναι ο ηγέτης που δεν είχαμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν πια”.

Δύο μετεγγραφές για την Πάρμα

Δύο μετεγγραφές έκανε η Πάρμα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Πανούτσι για την άμυνα και τον δανεισμό από τη Σίτι του Βαλερί Μποζίνοφ για την επίθεση. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα μετά από οκτώ χρόνια, ενώ ο Βούλγαρος επιθετικός περίσσευε στο ρόστερ των “πολιτών”

Στην Ντνίπρο ο Καστίγιο

Αδυνατεί να καθιερωθεί στη Σαχτάρ ο Νέρι Καστίγιο. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δόθηκε και πάλι δανεικός, αυτή τη φορά στην Ντίπρο Ντιπροπετρόφσκ. Εκεί θα προσπαθήσει να δείξει ότι αξίζει να του δοθεί μία ευκαιρία στην ομάδα του Ντόνετσκ, όταν επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι

Γύρισε στη Στουτγκάρδη ο Χλέμπ

Στη Στουτγκάρδη θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο ο Αλιακσάντρ Χλεμπ, καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Λευκορώσου μέσου στο γερμανικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο 28χρονος μέσος, που το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε έναντι 18 εκατομμύρια ευρώ από την Άρσεναλ αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον καταλανικό σύλλογο, επιστρέφει στη Γερμανία και την ομάδα με την οποία.

Victor Chandler Live Casino

Δεν υπάρχουν σχόλια: