13 Ιουλίου 2009

AEK: Στα σκαριά φιλικό με Μπόκα!


Φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς έχουν στα σκαριά στην ΑΕΚ, οι ιθύνοντες της οποίας έχουν ξεκινήσει τις επαφές του με τους αργεντινούς για να τους πείσουν να τεθούν αντιμέτωποι στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, στις 8/8. Ημερομηνία που κανονικά θα έπρεπε να διεξαχθεί το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα (την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος) οι δύο ομάδες θα... τα ξαναπούν, αυτήν τη φορά σε επίσημο στάδιο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θέλει να μείνει κενή η ημερομηνία, καθώς δική του επιθυμία είναι να έχει δώσει η ΑΕΚ τρία φιλικά επί ελληνικού εδάφους πρι το πρώτο παιχνίδι για τα play off του Europa League, στις 20/8. Τα άλλα δύο φιλικά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν με αντιπάλους τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 5/8 και με την Μαγιόρκα στο ΟΑΚΑ, στις 12/8. Η Μπόκα είναι ο αντίπαλος που θέλουν άπαντες στην Ενωση, καθώς εκτός από τη δεδομένη δυναμικότητα του αντιπάλου, υπάρχει και το δέλεαρ των εσόδων από τα εισιτήρια, τους χορηγούς και τα τηλεοπτικά της αναμέτρησης.

Εξάλλου, η σπουδαία ομάδα της Αργεντινής θα βρεθεί έτσι κι αλλιώς στη χώρα μας στις 3/8, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μάλιστα με όλα της τα αστέρια, μεταξύ των οποίων οι Μπατάλια, Παλέρμο, Ρικέλμε, Παλάτσιο, Ντίας, Αμπονταντσιέρι, Κάσερες και άλλους. Συζητήσεις γίνονται και με την ΑΕ Λεμεσσού, αλλά φυσικά η προτίμηση είναι στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες.

Αισιοδοξία για Γιούρκα

Στο μεταξύ, αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων της Ενωσης για την απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ιδιαίτερα από την στιγμή που η Τζένοα δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, όπως αρχικά φαινόταν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, στην εφημερίδα "Goal".

Ο Σεϊταρίδης που προς το παρόν βρίσκεται σε διακοπές, έχει ζητήσει διορία 10 ημερών για να απαντήσει, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί ακόμα και μέσα στην εβδομάδα! Αν μάλιστα η απάντηση του διεθνούς μπακ είναι θετική, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να λάβει μέρος στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας του "Δικεφάλου" στην Αυστρία.

Συντηρητικά Μαντούκα, Λαγός

Τέλος, χωρίς προβλήματα και με τον Μιχάλη Παυλή συμπεριλαμβανόμενο, ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (12/7), στην οποία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά. Οχι όμως όλοι, καθώς οι Παναγιώτης Λαγός και Γκουστάβο Μαντούκα, δεν ακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα (λόγω ενοχλήσεων κόπωσης), κυρίως όμως για προληπτικούς λόγους. Οσο για τον Παυλή, ζήτησε συγνώμη από τον Μπάγεβιτς και δεσμεύτηκε να μην επαναλειφθεί το σημερινό του παράπτωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: