18 Ιουλίου 2009

Ολυμπιακός: Φιλική ισοπαλία 3-3 με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου


Ισόπαλος 3-3 με την Μπόχουμ αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό εκτός Ελλάδας. Χατ-τρικ από τον Μήτρογλου (8',10 και 24') για τους Πειραιώτες που είχαν ένα καλό και έναν κακό ημίχρονο.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με κοντινό πλασέ του Κώστα Μήτρογλου που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του πορτιέρο των γηπεδούχων.

Η απάντηση των Γερμανών σχεδόν άμεση καθώς στο 8' ο Σέστακ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που ορθά είχε καταλογίσει δευτερόλεπτα νωρίτερα ο ρέφερι της αναμέτρησης. Στο 20ο λεπτό ο Ζεβλάκοφ σέντραρε και ο Μήτρογλου με όμορφη γυριστή κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν και πάλι στο γκολ με σκόρερ ξανά το νεαρό επιθετικό που με κεφαλιά έκανε το 1-3.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν αισθητά πεσμένος και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η πραγματοποίηση πολλών αλλαγών από τους δύο τεχνικούς. Στο 67' οι γηπεδούχοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι καθώς ο Σέστακ μείωσε σε 2-3 ύστερα από όμορφη σέντρα του Ζοέλ Επαλέ.

Έξι λεπτά αργότερα οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα όμως το τέρμα του Ζαϊρί ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85' όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έστειλε άθελα του την μπάλα στην εστία του Νικοπολίδης κάνοντας το σκορ 3-3.


Δεν υπάρχουν σχόλια: