24 Ιουνίου 2009

Νενέ: "Ξέρω για Παναθηναϊκό"


Ο Βραζιλιάνος μέσος Νενέ, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ο παίκτης της Μονακό δείχνει να γνωρίζει το ενδιαφέρον σύμφωνα με δημοσίευμα.
Συγκεκριμένα υποστηρίζεται ότι οι "πράσινοι" έχουν έρθει σε επαφή με την Μονακό με την οποία ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2011.

Η πρώτη αντίδραση των Μονεγάσκων ήταν ότι δεν επιθυμούσαν να φύγει ο παίκτης από το "Πριγκιπάτο" καθώς ο Γκι Λακόμπ (σ.σ. νέος τεχνικός της Μονακό) υπολογίζει στις υπηρεσίες του για την επόμενη χρονιά.

Ο Νενέ που βρίσκεται σε διακοπές στην πατρίδα του ξεκαθάρισε ότι ναι μεν γνωρίζει το ενδιαφέρον των "πράσινων" ωστόσο δεν έχει καμία επίσημη ειδοποίηση.

"Γνωρίζω το ενδιαφέρον (από τον Παναθηναϊκό) διαβάζοντας ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Πάντως σήμερα γνωρίζω ότι στις αρχές Ιουλίου πρέπει να επιστρέψω στη Μονακό", είπε ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μέσος.

Τέλος, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Εσπανιόλ, ομάδα στην οποία ο Νενέ αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν, θα προσπαθήσει να κρατήσει στις τάξεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: