24 Ιουνίου 2009

Κρέσιτς: «Όνειρο να αγωνιστώ για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»


Εντυπωσιασμένος από την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντάριο Κρέσιτς κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ και δήλωσε πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί για αυτούς. «Καταλαβαίνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα(από τον Πανιώνιο). Θα πρέπει να βλέπουμε όμως το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί το ποδόσφαιρο παραμένει το ίδιο όπως και η μπάλα», δήλωσε ο 25χρονος τερματοφύλακας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Κάθε φορά που έπαιζα με τον Πανιώνιο σε αυτό το γήπεδο πάντα μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα των οπαδών και πάντα είχα ως όνειρο να αγωνιστώ για αυτούς. Όσο για την απόφασή μου, είχε να κάνει με το επίπεδο και τη σοβαρότητα που είδα ότι υπάρχει στον ΠΑΟΚ», είπε ο Κροάτης πορτιέρο και ερωτηθείς για τη διαφορά των απαιτήσεων συγκριτικά με τον Πανιώνιο, απάντησε:

«Καταλαβαίνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να βλέπουμε όμως το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί το ποδόσφαιρο παραμένει το ίδιο όπως και η μπάλα». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είμαι παίκτης που μου αρέσει να βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα πρέπει να κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και αν το κάνουμε αυτό τότε μπορούμε να πετύχουμε κάτι το εξαιρετικό», αλλά και στον συναγωνισμό μεταξύ του ίδιου και του Χαλκιά: «Είμαι πάντα έτοιμος γι αυτό. Μου αρέσει να έχω έναν συναγωνιστή για μία θέση στην ενδεκάδα, αλλά είμαι πάντα έτοιμος για αυτό».

Καταλήγοντας, έδωσε το δικό του μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι νιώθω πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος και να τους πω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να φθάσουμε σε κάτι εξαιρετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: