19 Ιουνίου 2009

Δεν πωλείται ο Νταβίντ Βίγια

Η υπόθεση της μετεγγραφής του Νταβίντ Βίγια στην Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρνητική τροπό αυτό το απόγευμα, καθώς η Βαλένθια άλλαξε γνώμη και δεν πουλάει τον ποδοσφαιριστή. Ο πρόεδρος των "νυχτερίδων", Μανουέλ Γιορέντε, είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του διεθνή επιθετικού και του έκανε γνωστή την θέση του συλλόγου.
"Δεν μπορώ να πω πως η Βαλένθια δεν είναι ένοχη για τίποτα. Έχουν αλλάξει την γνώμη του. Η Βαλάνθις δεν θέλει να συζητήσει για τιμές, λένε πως δεν πουλάνε τον Βίγια", τονίζει ο Χοσέ Λουΐς Ταμάργκο (μάνατζερ).
"Τώρα δεν υπάρχει καμία τιμή για κανέναν παίκτη. Έχουν πάρει πίσω την απόφαση να πουλήσουν. Αυτό είναι που μου είπαν".
Εν συνεχεία ο Ταμάργκο αποκάλυψε πως η Βαλένθια βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τρεις από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης για τον πελάτη του.
"Είμαι απογοητευμένος διότι η Βαλένθια άλλαξε την άποψή της και λέει ότι δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη, όταν συζητούσε με τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες".
"Είχαμε μια εμπειρία όχι και τόσο ευχάριστη, αλλά όπως και να έχει, ο Βίγια έλεγε πάντα πως είναι χαρούμενος στην Βαλένθια".
Τα οικονομικά προβλήματα που είχε η Βαλένθια έκαναν τους ανθρώπους του συλλόγου να μην βλεπουν άλλη λύση από να πουλήσουν τουλάχιστον ένα από τα μεγάλα τους αστέρια, Νταβίντ Βίγια, Νταβίντ Σίλβα και Ραούλ Αλμπιόλ.
Πιθανότατα το τελευταίο διάστημμα τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα για την ομάδα στο οικονομικό κομμάτι και έτσι αποφασίστηκε, τουλάχιστον προς το παρών, να μην παραχωρήσει κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: