19 Ιουνίου 2009

Να απαντήσει στον «αιώνιο» με Μπομπό θέλει ο ΠΑΟ

Μετά το «ναυάγιο» με τον Χούλιο Κρουζ, οι «πράσινοι» κινούνται προς άλλες κατευθύνσεις για τον επιθετικό και παράλληλα μετά την επικοινωνιακή ήττα που υπέστησαν στην περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ ψάχνουν για κάτι καλό, προκειμένου να... απαντήσουν στους «ερυθρόλευκους». Αυτό το κάτι καλό, μπορεί να είναι κάποιο όνομα «βόμβα», μπορεί, όμως να είναι και ο Μπομπό για τον οποίο φαίνεται πως θα μπουν δυνατά στην διεκδίκησή του.

Ο βραζιλιάνος φορ της Μπεσίκτας ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και μετά τα τελευταία γεγονότα ενδεχομένως να ανέβει ακόμα περισσότερο στην λίστα των «πρασίνων» με τους επιθετικούς.
Σίγουρα η μεταγραφή του δεν είναι εύκολη υπόθεση, από τη στιγμή που στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει και Γερμανικές ομάδες, αλλά και η Σαχτάρ, ωστόσο στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την κίνησή τους για να «απαντήσουν» σε επικοινωνιακό επίπεδο στον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά και επί της ουσίας να βάλουν στο ρόστερ τους έναν αποδεδειγμένα καλό επιθετικό.
Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο παραμένει πάντα η περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είναι πανάκριβος και παράλληλα δεν ψήνεται στην ιδέα να έρθει στην Ελλάδα.
Ο Αντούριθ είναι πάντα στα υπόψη, αλλά κολλάει η μεταγραφή του, επειδή η Μαγιόργα δεν καλύπτει το συμβόλαιο του Μόρις, που οι «πράσινοι« τον στέλνουν εκεί για να πάρουν τον Βάσκο φορ, ενώ το νέο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του επιθετικού της Έβερτον Λουίς Σαχά.
Σχετικά με τον Ορλάντο Ενγκελαρ, που θα γίνει ο δεύτερος παίκτης μετά τον Σεντρίκ Καντέ που θα ντυθεί στα πράσινα αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.Ο Ολλανδός μέσος επιστρέφει μέσα στο Σαββατοκύριακο από την Αμερική, όπου έκανε διακοπές και στις αρχές της εβδομάδας θα βρίσκεται στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ, μιας και η Σάλκε τα έχει βρει με τους «πράσινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: