19 Ιουνίου 2009

Τρέλα για τον Αμπρέου!

Σεμπάστιαν Αμπρέου, μπορεί να έχει το... παρατσούκλι «El Loco», δηλαδή «Ο τρελός», όμως, οι φίλαθλοι του Αρη απέδειξαν ότι έχουν τη χάρη.
Απίστευτες καταστάσεις συνέβησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», αφού χιλιάδες οπαδοί των «κίτρινων» κατέκλυσαν κάθε γωνιά του αερολιμένα Θεσσαλονίκης και επιφύλαξαν μια εντυπωσιακή υποδοχή στον 33χρονο φορ, ο οποίος απέφυγε τις δηλώσεις και φυγαδεύτηκε από την ΠΑΕ.
Δεν έγινε, ωστόσο, η παραμικρή δήλωση, καθώς καταστρώθηκε ολόκληρο σχέδιο «απόδρασης» για να επιβιβαστεί ο παίκτης στο αυτοκίνητο.
Η ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο ήταν εντυπωσιακή περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα άφιξής του. Κρεμώντας πανό, ανάβοντας πυρσούς και με συνθήματα χιλιάδες φίλοι του Αρη ήταν εκεί περιμένοντας τον Ουρουγουανό.
Οταν το αεροσκάφος που τον μετέφερε προσγειώθηκε στον αερολιμένα Θεσσαλονίκης, έσπευσαν να τον υποδεχθούν οι άνθρωποι του Αρη. Χρειάστηκε να γίνουν διαβουλεύσεις για τουλάχιστον μισή ώρα και να εφαρμοστούν αστυνομικά μέτρα για να καταφέρει ο παίκτης να διανύσει την απόσταση από την αίθουσα αφίξεων πτήσεων εξωτερικού στο αυτοκίνητο που τον παρέλαβε!
Πριν ωστόσο επιβιβαστεί στο τζιπ που τον μετέφερε, ο «El Loco» βαστώντας ένα πυρσό στο χέρι φώναξε συνθήματα με τους οπαδούς του Αρη, έχοντας φορέσει νωρίτερα ένα καπέλο του Super 3.
Η επίσημη παρουσίαση του 33χρονου επιθετικού είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (11:30) στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, όπου ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου. Εκεί αναμένεται επίσης να βρεθεί πλήθος φιλάθλων.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται εξάλλου να εξαντληθούν οι φανέλες που τυπώθηκαν με το Νο13 και το όνομα του Αμπρέου, δείγμα του ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων.
Βέβαια, το ισχυρότερο πειστήριο είναι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί. Για την ακρίβεια, έχουν διατεθεί περίπου 7.000 κάρτες διαρκείας και είναι βέβαιο ότι φέτος θα σπάσει κάθε ρεκόρ επί του συγκεκριμένου τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: