25 Ιουνίου 2009

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μεταγραφές εδώ και τώρα...

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο "μπαμ" στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Όλαφ Μέλμπεργκ. Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, η οποία έχει προκαλέσει πάταγο. Μπορούμε, όμως, να μείνουμε εκεί; Η απάντηση είναι "όχι". Ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας πρέπει να ενισχυθεί κι άλλο. Πρέπει να πάρει παικταράδες και να φτιάξει τεράστια ομάδα. Οι απέναντι ενισχύονται και μέσα σε μία μέρα ξόδεψαν 40 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον Σισέ (9 εκατ. ευρώ στη Μαρσέιγ και 3 το χρόνο στον παίκτη), τον Λέτο και τον Κατσουράνη. Εμείς δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Γι' αυτό πρέπει να βάλεις όχι άλλα τόσα, αλλά και περισσότερα απ' όσα έδωσαν αυτοί για να γίνει ο Θρύλος ακόμα πιο δυνατός. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουμε στον Μέλμπεργκ, χρειαζόμαστε άλλους τουλάχιστον τρεις παικταράδες.Σίγουρα η προτεραιότητα του Ολυμπιακού ήταν να κλείσει οριστικά το θέμα του Ντάρμπισιρ και του κεντρικού αμυντικού. Τα έκλεισε όντως γρήγορα και μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η διοίκηση μαζί με τον προπονητή, τον Τιμούρ Κετσπάγια. Για την άμυνα μας ήρθε ένας πολύ μεγάλος παίκτης, ο Όλαφ Μέλμπεργκ. Σαν γαύροι, όμως, δεν σταματάμε εκεί. Δεν πρέπει να μείνουμε στην χαρά που μας έδωσε αυτή η μεταγραφή.

Θα είναι έγκλημα για τον νταμπλούχο Ελλάδας να μείνει στον Μέλμπεργκ. Χρειάζονται παιχταράδες για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός αυτών. Είναι στόχος μας οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί πρέπει να πάμε όσο πιο δυνατοί γίνεται. Βλέπουμε ότι ακατονόμαστοι ενισχύονται μετά την καρπαζιά που τους ρίξαμε με τον Σουηδό. Θέλουν να μας σταματήσουν, αλλά εμείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνουμε αδρανείς. Χρειάζονται ακόμα τρεις παιχταράδες και γι' αυτό πρόεδρε βάλε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να τους φέρεις στο λιμάνι και να τρελάνεις εμάς και να τους κλείσεις το στόμα που ξαφνικά άνοιξαν και πάλι και βγάζουν γλώσσα. Δεν είναι δυνατόν οι αιώνια τρίτοι μέσα σε μία μέρα να δίνουν 40 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν Σισέ, Λέτο και Κατσουράνη. Για τον πρώτο μάλιστα έδωσαν 9 εκατ. ευρώ στην Μαρσέιγ και στον παίκτη θα δίνουν 3 εκατ. τον χρόνο. Δεν γίνεται να μείνουμε έτσι. Πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη και να δώσεις, άλλα τόσα και περισσότερα.

Είμαστε, βέβαιοι ότι και εσύ πρόεδρε πεισμώνεις βλέποντας τους να ενισχύονται και να κάνουν πάλι όνειρα. Βέβαια, αυτό που μας νοιάζει πρώτα απ' όλα είναι το καλό του Ολυμπιακού και όχι τόσο τι κάνουν αυτοί. Τρεις παίκτες μεγάλης αξίας είναι απαραίτητοι να έρθουν στον Πειραιά. Τους θέλουμε εδώ και τώρα δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Πολύ καλός ο Μέλμπεργκ και ο Ντάρμπισιρ, αλλά θέλουμε κι άλλους μεγάλους παίκτες γιατί έχουμε μεγάλα όνειρα για τον Ολυμπιακό μας.

(Από το gavros)

Δεν υπάρχουν σχόλια: