25 Ιουνίου 2009

Αμφίβολη η παραμονή του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό...

Νέα συνάντηση του μάνατζερ του Γιώργου Πρίντεζη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους δεν υπήρξε, αλλά ο έλληνας άσος φαίνεται πως έχει πάρει το δρόμο της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και η διαφορά στο οικονομικό παρέμεινε αρκετά μεγάλη, γεγονός που κάνει εξαιρετικά αμφίβολη την παραμονή του "Πριντ" στο Λιμάνι.
Η προσφορά του Ολυμπιακού στον παίκτη ανέβηκε, σύμφωνα με πληροφορίες στις 800.000 ευρώ, αλλά ο μάνατζερ του παίκτη δεν την δέχθηκε και ζήτησε 1.2 εκ. ευρώ, όσα δηλαδή είχε ζητήσει και στο πρώτο ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.
Αυτό δεν άρεσε στους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που δεν προτίθενται να ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους. Ετσι, αν ο Πρίντεζης δεν δεχθεί να μείνει με τις 800.000 ευρώ, τότε θα αποχωρήσει, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.
Αυτή η εξέλιξη αυξάνει, ασφαλώς και τις πιθανότητες παραμονής του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον Πειραιά, ο οποίος έπειτα από μία πολύ καλή χρονιά που έκανε στο Μαρούσι, αγωνιζόμενος ως δανεικός, δείχνει έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Φυσικά, δεν θα είναι ο Μαυροκεφαλίδης η μόνη λύση στη θέση "τέσσερα", στην οποία αγωνίζεται συχνά και ο Βασιλόπουλος. Ο Ολυμπιακός θεωρείται βέβαιο πως θα κινηθεί για την απόκτηση κοινοτικού φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: