11 Ιουνίου 2009

Νεανικό εισιτήριο διαρκείας η καινοτομία της ΠΑΕ ΑΕΚ

Το νεανικό εισιτήριο διαρκείας, από 15 έως 24 ετών, αποτελεί την καινοτομία της ΑΕΚ στην προσπάθειά της να προσελκύσει τον κόσμο ενόψει της νέας περιόδου. Με τις τιμές να μην αλλάζουν σε σχέση με αυτές της περασμένης σεζόν, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα νέα εισιτήρια διαρκείας θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού από τις 15 Ιουνίου έως τις 8 Αυγούστου.

Για πρώτη φορά θα τεθεί στην κυκλοφορία ειδικό εισιτήριο διαρκείας για τους νεαρούς φιλάθλους. Θα μπορούν να το προμηθευτούν όλοι οι νέοι από 15 έως και 24 ετών, με σημαντική έκπτωση σε σχέση με την κανονική τιμή.
Οι φίλαθλοι από την επαρχία θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους στην προνομιακή τιμή των 180 ευρώ για τη θύρα 16.
Με το ίδιο ποσό θα μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια διαρκείας τους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, στην θύρα 13. Για τους ηλικιωμένους θα υπάρχει έκπτωση σε σχέση με την κανονική τιμή των διαρκείας ανά θύρα.
Το οικογενειακό πακέτο 1+1 θα ισχύει και φέτος. Με μία μικρή επιβάρυνση ο κάθε γονιός θα έχει τη δυνατότητα να συνοδεύει το παιδί του στο γήπεδο.
Βάσει της τακτικής που ακολουθεί η ΠΑΕ, έτσι κι εφέτος οι κάτοχοι των διαρκείας των τριών τελευταίων ετών θα έχουν έκπτωση 3τίας, ανεξαρτήτως τύπου εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: