11 Ιουνίου 2009

Η Ίντερ θέλει 40 εκ. ευρώ για Μαϊκόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Μαϊκόν της Ίντερ, όμως για να τον αποκτήσουν θα πρέπει να ξοδέψουν αρκετά.
Ο αμυντικός των "νερατζούρι" ακούγεται ότι θέλει να φύγει από τον ιταλικό σύλλογο, μετά και τις δηλώσεις του ατζέντη του ότι η Ίντερ δεν δίνει μεγάλη προσοχή στον πελάτη του.
Η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να είναι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου διεθνή, όμως η Ίντερ για να τον αποδεσμεύσει θέλει ένα σεβαστό ποσό.
Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", ο Μαϊκόν θα κοστίσει 40 εκ. ευρώ στην ομάδα που θα τον αποκτήσει, καθώς στον Σαν Σίρο θεωρούν ότι πρόκειται για ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή και έναν εκ των κορυφαίων την περσινή σεζόν.
Η τελευταία φημολογία που κυκλοφόρησε αναφέρει ότι οι "μπλάνκος" είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τον μέσο Γουέσλι Σνάιντερ σαν αντάλλαγμα, όμως η Ίντερ θα ήθελε άλλα 20-25 εκ. συν τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή.
Ο Μαϊκόν είχε πέρσι 40 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ίντερ και θα συμμετάσχει με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας στο επερχόμενο κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: