28 Ιουνίου 2009

"Δεν πωλείται ο Κάλστρομ"


Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της μεταγραφής του Κιμ Κάλστρομ στον Ολυμπιακό μετά τις δηλώσεις του υπεύθυνου Τύπου της Λιόν, Ολιβιέ Μπλαν
Ο Ολιβιέ Μπλαν, μιλώντας στην σουηδική "FotbollsExpressen", διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους "ερυθρόλευκους" να έχουν καταθέσει πρόταση ενώ ξεκαθάρισε πως ο διεθνής Σουηδός δεν πωλείται.

"Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Κάλστρομ, αφού είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς", τόνισε αρχικά ο υπεύθυνος Τύπου της γαλλικής ομάδας ενώ πρόσθεσε:

"Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μας για τον παίκτη, έτσι κι αλλιώς όμως δεν ενδιαφερόμαστε να τον παραχωρήσουμε. Διάβασα τα δημοσιεύματα του Τύπου στην Ελλάδα και πιστεύω ότι είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα".

Στο μεταξύ, ο μέσος της Λιόν, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal είχε υποστηρίξει πως αν οι "ερυθρόλευκοι" τα βρουν με τους Γάλλους, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στο λιμάνι την καριέρα του.

"Αν τα βρει ο Ολυμπιακός με την Λιόν δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα. Θα είναι πολύ ωραίο να γίνω συμπαίκτης με τον Όλαφ. Πρέπει βέβαια να γίνει σαφές πως ότι θέλω θα γίνει μόνο με την σύμφωνη γνώμη της Λιόν. Τα πάντα εξαρτώνται από την ομάδα μου. Οι επόμενες τρεις – τέσσερις μέρες είναι καθοριστικές", ήταν η δήλωση του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: