22 Ιουνίου 2009

Υπογράφει ο Μέλμπεργκ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, έφθασε στη χώρα μας ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Αν όλα πάνε καλά, ο Σουηδός άσος θα ταξιδέψει για την Αυστρία, εκεί όπου θα συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας...

Πιέστηκε για κάποιες πρώτες δηλώσεις ο έμπειρος αμυντικός, αλλά τόνισε πως θα μιλήσει αφού... πέσουν οι υπογραφές με τους Πειραιώτες!

Εν τω μεταξύ, η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Μόναχο και από εκεί θα μεταβεί στην Αυστρία οδικώς. Αρκετοί φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδος, ζητώντας τους για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του, λίγο πριν την αναχώρηση των Πειραιωτών για το εξωτερικό, ο Κετσπάγια φάνηκε έτοιμος για απόλυτη συγκέντρωση και μπόλικη δουλειά, έτσι ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι του συλλόγου.

"Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έχουμε αρκετούς παίκτες και θα προστεθούν άλλοι δύο που περιμένουμε. Οφείλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Μπορεί να συγκεντρώνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού για πρώτη φορά τόσο νωρίς, όμως οφείλουμε να συνηθίσουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού τεχνικού.

"Είναι δύσκολα να είμαστε 100% έτοιμοι αρκετά γρήγορα, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Είμαι ικανοποιημένος για τις δύο προσθήκες, οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρώτο στάδιο στην Αυστρία", ολοκλήρωσε ο Κετσπάγια.

Από την πλευρά του, ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, τόνισε: "Είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές, οφείλουμε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία, γιατί υπάρχουν 2 προκριματικοί γύροι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας, όπως με την Ανόρθωση.

Αυτή είναι πολύ σημαντική περίοδος για τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά. Πρέπει να προετοιμαστούμε γρήγορα και σωστά. Μπορεί να είμαι από τους πιο παλιούς αλλά είναι σαν να βρίσκομαι για πρώτη χρονιά στην προετοιμασία. Ο Τζόρτζεβιτς αποτελούσε έμπνευση για όλους μας, όμως οφείλουμε να αναπληρώσουμε το κενό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: