23 Ιουνίου 2009

Στην ΑΕΚ ο Μάκος-Κανένα πρόβλημα με Ιορντάκε

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Γρηγόρης Μάκος, μια και η ΠΑΕ επιβεβαιώνει τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, περί προφορικής συμφωνίας. "Κανένα πρόβλημα με Ιορντάκε", διαβεβαιώνει η ρουμανική ομοσπονδία.
Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ για να γίνει η μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου και η Ένωση δεν είχε λόγο να το κρύψει. Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Πανιωνίου, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μάκος θα φορά από του χρόνου τη φανέλα με τον "δικέφαλο" στο στήθος.

Το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια, αφού πρώτα ρυθμιστούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, κάτι που πρόκειται να συμβεί μέσα στο προσεχές διήμερο, όταν επιστρέψει στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής.

Κανένα πρόβλημα με Ιορντάκε

Αν υπήρχε έστω και μία μικρή αμφιβολία για τη μεταγραφή του Ίλια Ιορντάκε, την οποία ο πρόεδρος της πρώην ομάδας του, Παντούρι, προσπάθησε να μπλοκάρει εγείροντας αξιώσεις, εξαφανίστηκε κι αυτή με παρέμβαση της ρουμανικής ομοσπονδίας. Η τελευταία απέστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ, με το οποίο την διαβεβαιώνει πως ο Ιορντάκε δεν δεσμεύεται με την Παντούρι, είναι ελεύθερος να μεταγραφεί στην ΑΕΚ και σύντομα θα αποστείλει στην ΕΠΟ και την μπλε κάρτα του. Επομένως ο Ρουμάνος θα είναι κανονικά παρών τη Δευτέρα στην έναρξη της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: