23 Ιουνίου 2009

Αφίξεις για Γηραιό

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο διεθνής Σκωτζέζος επιθετικός Πολ Χάρτλει. Οι άνθρωποι του Ηρακλή επιθυμούν έντονα να ντύσουν στα κυανόλευκα τον 32χρονο επιθετικό. Ο παίκτης είχε προτάσεις και από δύο άλλες βρετανικές ομάδες και παρά τις δυσκολίες της μεταγραφής, η πρωτοβουλία του παίκτη να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη αφήνει μεγάλες ελπίδες.

Στην τριήμερη διαμονή του ο παίκτης θα επισκεφτεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το γήπεδο του γηραιού, θα ξεναγηθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αν μείνει ευχαριστημένος, θα προχωρήσει σε συμφωνία με τους κυανόλευκους. Μαζί εξάλλου αναμένονται και οι μάνατζερ του παίκτη, ώστε να κλείσει αμέσως η μεταγραφή που προβλέπει διετές συμβόλαιο με ικανοποιητικές απολαβές. Η απόκτηση του Χαρτλει –σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μεταγραφές- θα αποτελέσει πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Ηρακλή. Ο Σκωτσέζος φημίζεται για την ηγετική του φυσιογνωμία και την εμπειρία του, στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τον Γηραιό να κάνει την υπέρβαση.

Μιλάνο Αργεντινής…


Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Μάουρο Μιλάνο μπορεί ήδη να θεωρείται παίκτης του γηραιού. Ο παίκτης που βρίσκεται στην Αργεντινή έστειλε την Κυριακη (21/6) υπογεγραμμένο το διετές συμβόλαιο συμφωνίας με τον γηραιό και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο Σαββατοκύριακο (27/6). Ο 26χρονος επιθετικός, πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, ήταν πολύ άτυχος τα δύο τελευταία χρόνια, καθώς οι σοβαροί και συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να παίξει μπάλα και να δείξει την αξία του. Αυτό φιλοδοξεί να κάνει με τη φανέλα του Ηρακλή. Ο Μάουρο Μιλάνο έχει την ικανότητα να αγωνίζεται με επιτυχία σε διάφορες θέσεις, αποτελώντας σίγουρη και αξιόπιστη λύση για τον Όλεγκ Προτάσοφ.

Μεταγραφών συνέχεια…

Ταξίδι σε πρωτεύουσα της Δυτικής Ευρώπης και φήμες για την απόκτηση ενός μουντιαλικού, κοινοτικού επιθετικού βγαίνουν από τα γραφεία της κυανόλευκης ΠΑΕ. Μέσα στην εβδομάδα, εξελίξεις αναμένονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και με αυτή του Σαρμπέλ Τουμπα, με τους ανθρώπους του Γηραιού να αναμένουν την απόφαση της Γκλάντμπαχ για να αφήσει ελεύθερο τον Σουηδό μεσοεπιθετικό. Τέλος, υπό συζητήσεις βρίσκεται και η περίπτωση του Ρουμάνου επιθετικού Κονσταντίν Γιάκομπ, ενός παίκτη απαραίτητου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των κυανόλευκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: