22 Ιουνίου 2009

Κετσπάγια: «Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι»

Στο Ζέεφελντ θα βρίσκεται από σήμερα και μέχρι τις 4 Ιουλίου ο Ολυμπιακός, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για το Μόναχο και από εκεί θα πάνε οδικώς στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ.


Ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε ότι η ομάδα του οφείλει να είναι έτοιμη, όταν θα αρχίσουν οι υποχρεώσεις: «Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έχουμε αρκετούς παίκτες και θα προστεθούν άλλοι δύο που περιμένουμε. Οφείλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Μπορεί να συγκεντρώνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού για πρώτη φορά τόσο νωρίς, όμως οφείλουμε να συνηθίσουμε».

Ο Γεωργιανός πρόσθεσε: «Είναι δύσκολα να είμαστε 100% έτοιμοι αρκετά γρήγορα, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Είμαι ικανοποιημένος για τις δύο προσθήκες, οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρώτο στάδιο στην Αυστρία”.

Από την πλευρά του, ο Μίχαελ Ζεβλάκοφ αναφέρθηκε στους δυο προκριματικούς που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές, οφείλουμε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία γιατί υπάρχουν 2 προκριματικοί γύροι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας όπως με την Ανόρθωση. Πρέπει να προκριθούμε.

Αυτή είναι πολύ σημαντική περίοδος για τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά. Πρέπει να προετοιμαστούμε γρήγορα και σωστά. Μπορεί να είμαι από τους πιο παλιούς αλλά είναι σαν να βρίσκομαι για πρώτη χρονιά στην προετοιμασία. Ο Τζόρτζεβιτςδεν ήταν ένας απλός παίκτης, δεν ήταν μόνο αρχηγός, ήταν μια τεράστια προσωπικότητα και αποτελούσε έμπνευση για όλους μας, όμως οφείλουμε να αναπληρώσουμε το κενό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: