16 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Primera Division: Αγγαρεία η «Βασίλισσα»

Στη Real Madrid ήταν φανερό το γεγονός ότι ένιωθαν ως αγγαρεία το παιχνίδι με τη Valencia την περασμένη αγωνιστική, όπου και ηττήθηκαν και μένει να δούμε αν θα τηρήσουν την υπόσχεση ότι θα τελειώσουν τη χρονιά με το κεφάλι ψηλά.

Deportivo-Getafe

H Depor επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας της Recreativo, παραμένοντας αήττητη για πέμπτο παιχνίδι, ενώ ανέβηκε στην έκτη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Villarreal. Εκτός παραμένει ο επιθετικός Lassad.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η Getafe επικράτησε εντός έδρας της Osasuna με 3-0, όμως απέχει τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Celestini ξεπέρασε τα προβλήματά του και επιστρέφει, ενώ αμφίβολος είναι ο Albin.


Osasuna-Sevilla

Η Osasuna ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από τη Getafe και δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία, ενώ είναι εκτός της επικίνδυνης ζώνης μόλις για δύο βαθμούς. O Jose Antonio Camacho αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με τους Nekounam και Sergio να επιστρέφουν από τιμωρία, αλλά τον Miguel Flano να είναι τιμωρημένος.

Η Sevilla κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τη Mallorca και κατέχει την τρίτη θέση, με τέσσερεις βαθμούς από την τέταρτη Valencia. Επιστρέφουν οι Konko και Fernando Navarro, αλλά ο Mosquera έμεινε εκτός αποστολής, αφού είναι άρρωστος.


Villarreal-Real Madrid

H Villarreal κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, εκτός έδρας από την Barcelona, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στις καθυστερήσεις, αλλά έπεσε στην έβδομη θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Deportivo. O Pellegrini δεν έχει διαθέσιμους μόνο τους μακροχρόνια απόντες Marcos Senna και Santi Cazorla.

H Real Madrid γνώρισε νέο διασυρμό, μικρότερου μεγέθους, εκτός έδρας από τη Valencia με 3-0 αμέσως μετά τον εντός έδρας από τη Barcelona με 2-6 και μάλλον το υπόλοιπο της σεζόν είναι αγγαρεία για τους παίκτες της «Βασίλισσας». Ο Juande Ramos δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Sneijder, Míchel Salgado, Metzelder και Guti και τους τιμωρημένους Pepe, Marcelo και Gago. Έτσι, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Agus, ενώ και οι Lass Diarra και Saviola επιστρέφουν στην αποστολή.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: