16 Μαΐου 2009

Η αλήθεια για τον Ολυμπιακό και τα εσωτερικά του...

Από το troktiko

Πάμε να πούμε δύο λόγια για τον Ολυμπιακό. Πως έχουν τα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας. Η Ελένη Κόκκαλη είναι η σύζυγος του Σωκράτη που ήθελε να προωθήσει τον γιο της Δημήτρη(όχι αυτόν που είναι uefa τον άλλον) από τον γάμο που είχε με τον Σ.Θεοδωρίδη που είναι ο γενικός αρχηγός(ουσιαστικά στον Ολυμπιακό).
Όμως ο Σωκράτης της έκανε το χατίρι και αποφάσισε να βάλει δίπλα του και τον γιο του τον Σωκράτη που φέρει το όνομα του. Τον πιτσιρικά για να αρχίσει να μαθαίνει. Έλα όμως που ο ...

μικρός Δημήτρης Θεοδωρίδης με έναν "φίλο" του μάνατζερ με το όνομα Σάκης Τζήκας κάνουν το κουμάντο όσο ο μπαμπάς Κόκκαλης δεν πάει από εκεί; Επηρεάζουν. Και το κατάφεραν με τον Βαλβέρδε γιατί ο Τζήκας ήθελε να φέρει έναν Ιταλό προπονητή. Όμως το πήρε χαμπάρι ο μπαμπάς και γιαυτό την γύρισε με την Κετσπάγια. Ο μικρός Σωκράτης δεν πάει πολύ συχνά στο γραφείο του γιατί έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται και ξέρει ότι το παιχνίδι το παίζει ένας μάνατζερ και ο γιος του Θεοδωρίδη που αργότερα θέλει όσο τίποτα άλλο να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Τι σας λέμε τώρα. Θα λέτε ότι είναι παραμύθια. Οι ίδιοι όμως θα λένε που τα μάθαμε όλα αυτά.
Το ίδιο γίνεται και με τις μεταγραφές. Παντού είναι αυτός ο Τζήκας. Ο Δ.Θεοδωρίδης θέλει στηρίγματα αλλά τα βρήκε σε λάθος ανθρώπους. Και στο τέλος θα εκθέσει την μητέρα του. Όσο γιατί δεν είναι ο Πέτρος Κόκκαλης στην ομάδα αυτό θα μπορούσε να μας το πει η Ελένη Κόκκαλη γιατί οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες. Άντε γεια τώρα. Έτσι δεν χτίζεις μεγάλη ομάδα.
Κανένας μεγάλος σύλλογος στο εξωτερικό δεν λειτουργεί έτσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: