3 Μαΐου 2009

Στοίχημα Premier League: Επιστρέφει ο Gerrard

Η επιστροφή του Steven Gerrard είναι η πολύ σημαντική είδηση για τα παιχνίδια της Κυριακής, καθώς η Liverpool θέλει να μειώσει και πάλι τη διαφορά από τη Manchester United.

Liverpool-Newcastle

Μετά τη χτεσινή νίκη της Man Utd, η Liverpool έμεινε έξι βαθμούς από την κορυφή και σήμερα, μπορεί να μειώσει και πάλι στους τρεις. Επιστρέφει πιθανότατα ο αρχηγός της ομάδας Steven Gerrard, ίσως το πιο σημαντικό γεγονός στην ειδησεογραφία των «Κόκκινων».





Η Newcastle είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Portsmouth (0-0) κι έτσι παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, με τρεις βαθμούς απόσταση από μια θέση παραμονής. Τραυματίες είναι οι βασικοί αμυντικοί Jose Enrique και Steven Taylor, αλλά διαθέσιμοι είναι οι Jonas Gutierrez και Joey Barton.


Sunderland-Everton

Η Sunderland έκανε τραγική εμφάνιση εκτός έδρας, με τη West Brom και ηττήθηκε με 3-0 και παρά το γεγονός ότι παραμένει εκτός της ζώνη, απέχει απ' αυτήν τέσσερεις βαθμούς. Εκτός είναι ο βασικός τερματοφύλακας Craig Gordon και οι επίσης βασικοί αμυντικοί Nyron Nosworthy και George McCartney.

H Everton ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Manchester City και παραμένει στην έκτη θέση, δύο βαθμούς από την πέμπτη Aston Villa. Αμφίβολος είναι ο μέσος Jack Rodwell, ενώ ο πολύ καλός αμυντικός Phil Jagielka χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.




Δεν υπάρχουν σχόλια: