12 Μαΐου 2009

Στοίχημα Ligue 1: Η Λυών υποδέχεται τα «Καναρίνια».

Η 35η αγωνιστική για την Ligue 1, συνεχίζεται μέσα στην εβδομάδα. Η αρχή γίνεται σήμερα με τη Lyon να φιλοξενεί τη Nantes.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μετά από μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Με τέσσερεις ακόμα αγωνιστικές πριν την λήξη της περιόδου, ο πιο εφικτός στόχος για τη Lyon μοιάζει να είναι η διατήρηση της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Champions League. Στ' αγωνιστικά, ο Claude Puel θα έχει και πάλι στο αρχικό σχήμα της ομάδας τον Juninho ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Sidney Govou, που απ' ότι φαίνεται θα είναι επίσης διαθέσιμος.

Η κατάσταση στο στρατόπεδο της Nantes, είναι χειρότερη. Μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες η ομάδα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και οι αγωνίστηκες, που απομένουν θα είναι πάρα πολύ κρίσιμες. Ο Loic Guillon και ο Thomas Dossevi ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα συμμετάσχουν κανονικά στο αγώνα, σε αντίθεση με τον τραυματία Aurelien Capoue ο οποίος έχει τεθεί εκτός μάχης.

Η γηπεδούχος Lyon, βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση αλλά παραμένει το φαβορί για την νίκη απέναντι στη Nantes. Η ομάδα του Puel, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία. Έτσι, θα πρέπει να της δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη σ' αυτό το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: