12 Μαΐου 2009

Στοίχημα Bundesliga: Η Wolfsburg καλείται να ξεπεράσει το σοκ

Η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στην Bundesliga ανοίγει την Τρίτη, με τέσσερις αναμετρήσεις. Στα σημαντικότερα παιχνίδια, η Hertha δοκιμάζεται στην έδρα της Koln, ενώ η Wolfsburg υποδέχεται την φορμαρισμένη Dortmund. Αναλυτικά όλα τα ματς.

FC Koln - Hertha

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αρκετά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού και απλά θέλουν να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση. Θ' αγωνιστούν με αρκετές απουσίες αφού δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Nicu, Cufre και στους τιμωρημένους Novakovic, Mohamad και Pezzoni. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βάσιμες ελπίδες για την έξοδο στο Champions League, και δεν θέλουν να αφήσουν μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Marko Pantelic και ο Arne Friedrich, από όσα όλα δείχνουν θα είναι παρόντες σ' αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση για την Hertha.

Bayern - Leverkusen

Η Bayern, έχει ως στόχο μόνο τις νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς οι αποστάσεις στην κορυφή της βαθμολογίας είναι πολύ μικρές και όλα θα κριθούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι στο αρχικό σχήμα της ομάδας το Γάλλο Franck Ribery. Η Leverkusen είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτή την αναμέτρηση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ενόψει το τελικού του κυπέλλου. Ο προπονητής της ομάδας Bruno Labbadia, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς αλλαγές.

Karlsruhe - Hannover

Η ουραγός Karlsruhe, θέλει μόνο την νίκη σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να έχει κάποιες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι καλούνται επίσης να ξεπεράσουν την βαριά ήττα από την Dortmund και να συγκεντρωθούν σε αυτή την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Οι Carnell, Porcello, Frederico και Gorlitz είναι τραυματίες και θ' απουσιάζουν από αυτή την αναμέτρηση. Το Hannover, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον από αυτό το ματς. οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος την Τρίτη, και θα προσπαθήσουν να κλείσουν την χρονιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες αφού δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Vinicius, Ismael, Cherundolo, Stajner, Rosenthal, Yankov, Hanke και Andreasen.

Wolfsburg - Dortmund

Η Wolfsburg θέλει να ξεπεράσει το σοκ της βαριάς ήττας από τη Stuttgart με 4-1. η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ καλή και οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να τα καταστρέψουν όλα στις τελευταίες αγωνιστικές. Μοναδική απουσία για την ομάδα του Magath, θα είναι αυτή του τραυματία Riether. Η Dortmund είναι πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Ο προπονητής της ομάδας, Klopp, θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει μια θέση που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Hummels είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: