1 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Bundesliga: Bochum - Hannover

Η αγωνιστική δράση στην Bundesliga, ξεκινάει την Παρασκευή με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Bochum και Hannover.

Η γηπεδούχος Bochum, βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται τους βαθμούς την νίκης έτσι ώστε να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας, Koller, σε δηλώσεις του προσπάθησε να τονίσει στους παίκτες του την σημασία αυτού του ματς αλλά και των υπόλοιπων πέντε μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Diego Klimowicz, έχει τεθεί οριστικά εκτός της αναμέτρησης λόγω τραυματισμού, ενώ ο Stanislav Sestak κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Το Hannover, βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη βαθμολογική θέση, και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο πολύ κακή παρουσία που έχει φέτος στα εκτός έδρας ματς. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Hecking, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά ο Vinicius, θα είναι εκτός για ακόμα μια αναμέτρηση καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Αντίθετα ο Jacek Krzynowek, είναι έτοιμος και διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους βαθμούς σε αυτό το ματς περισσότερο. Επίσης η πολύ κακή παρουσία του Hannover, μακριά από την έδρα του, κάνει την Bochum να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη στον αγώνα της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: