15 Μαΐου 2009

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Πατέρας!

Ποιος είδε τον Νικόλα Πατέρα και δεν φοβήθηκε! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήγε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και εξαπέλυσε επίθεση στους ποδοσφαιριστές του, ξεκαθαρίζοντας ότι η εικόνα που παρουσιάζουν στα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ είναι ντροπιαστική και απαίτησε να βελτίωθεί από τον επόμενο κιόλας αγώνα κόντρα στη Λάρισα!

«Είστε απαράδεχτοι στα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ και κάποιοι από εσάς είναι τουρίστες. Μόνο οι τουρίστες και οι δημόσιοι υπάλληλοι παίζουν έτσι. Αυτό δεν θα συνεχιστεί. Από δω και πέρα για ότι σας αφορά η ανοχή θα είναι μηδενική. Ξεφτιλίζετε τον Παναθηναϊκό με τις εμφανίσεις σας. Μόνο ο Σαριέγκι, ο Νίλσον και ο Καραγκούνης προσπαθούν. Εμείς βλέπουμε τι γίνεται. Κανείς από εσάς δεν πρέπει να έχει παράπονο, αφού τα χρήματα σας τα παίρνετε κανονικά, χωρίς καμία καθυστέρηση. Πρέπει να μπαίνετε στο γήπεδο και να τα δίνετε όλα. Αν δε το κάνετε θα σας κρεμάσω τα συμβόλαια και του χρόνου θα παίζουμε με τα τσικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατέρας, για να πάρει στη συνέχεια της διαβεβαιώσεις ότι η εικόνα θα διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο… Σε εκείνο το σημείο πετάχτηκε και ο Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος είπε: «Το θέμα είναι όχι μόνο να τα λέμε, αλλά και να τα κάνουμε μέσα στο γήπεδο»!

Μάλιστα, ο πρόεδρος των «πρασίνων» μίλησε προσωπικά σε ορισμένους παίκτες, ενώ σχολίασε και την απόφαση των Ίβανσιτς, Μάτος και Γκούμα να μην παραβρεθούν στο γήπεδο: «Το θέμα είναι η μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα το κάνεις με το χέρι με το πόδι, αλλά θέλω να μπαίνει», είπε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και συνέχισε αναφερόμενος στον Ρουκάβινα: «Παίζεις σαν τουρίστας. Αν συνεχίσεις έτσι θα φύγεις του χρόνου» για να καταλήξει στους τρεις που τιμωρήθηκαν με πρόστιμο: «Μου είπε ο προπονητής ότι δεν ήρθατε στο γήπεδο. Δεν θέλω να επαναληφθεί αυτό. Παράπονα όπως το γιατί δεν παίζω, δεν μου αρέσει το σύστημα και άλλα τέτοια μόνο στο σπίτι σας»!

Τέλος, ξεκαθάρισε σε όλους πως ο Χενκ Τεν Κάτε είναι και θα μείνει προπονητής της ομάδας, είτε το θέλουν είτε όχι: «Αυτός είναι ο προπονητής και όσοι έχετε πρόβλημα καταλάβετε το. Εκείνος είναι που αποφασίζει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από την ομάδα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: