15 Μαΐου 2009

Δύσκολο του Μπομπό μετά το τετ-α-τετ με Χρυσικόπουλο

Αρνητική τροπή πήραν οι εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση του Μπομπό από τον Ολυμπιακό.

Εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιθετικού βρέθηκε στην Ελλάδα και συναντήθηκε την Παρασκευή με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», αλλά το αποτέλεσμα των συζητήσεων δεν ήταν θετικό για τους Πειραιώτες, καθώς ούτε ο ατζέντης, ούτε η τουρκική ομάδα είναι διατεθειμένοι να παραχώρησουν τον παίκτη.
Ο Μπομπό βρίσκεται στην υψηλότερη θέση της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν ότι ο 25χρονος αποτελεί τον ιδανικότερο παρτενέρ του Ντιόγκο στην κορυφή της επίθεσης.

Τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και οι μάνατζέρ του διέψευδαν τις προηγούμενες μέρες, ότι έχουν δεχτεί κρούση από την ελληνική ομάδα, αλλά την Παρασκευή η συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Χρυσικόπουλου και του μάνατζερ έγινε πραγματικότητα.

Από τη συνάντηση προκύπτει ότι ούτε οι εκπρόσωποι του Μπόμπο, ούτε και η Μπεσίκτας επιθυμούν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Οχι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν η αρνητική εξέλιξη οφείλεται στην οικονομική πρόταση του Ολυμπιακού ή στο γεγονός ότι το τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ο Ολυμπιακός πάντως, δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και αναμένεται να επιδιώξει και νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στις επόμενες ημέρες (Κυριακή ή Δευτέρα).

Σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα ωστόσο, δύσκολα ο Μπομπό θα βγάλει τα «ασπρόμαυρα» για να προβάρει τα «ερυθρόλευκα».

«Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση»

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, πάντως, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει επίσημη κρούση για τον Μπομπό από πλευράς Ολυμπιακού.

«Πρώτα απ' όλα, δεν καλούμε ποτέ τον πρόεδρο για ζητήματα μεταγραφικού χαρακτήρα. Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπομπό, σας διαβεβαιώνω πως δεν έχει γίνει υπάρχει καμία επίσημη πρόταση προς εμάς, συνεπώς και δεν ενδιαφερόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτε το επίσημο», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Μπεσίκτας στην ΕραΣΠΟΡ.

Οταν ρωτήθηκε αν θα βρεθεί η «χρυσή» τομή, σε περίπτωση που υπάρξει επίσημη πρόταση, ύψους 4 ή 5 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ντεμιρορέν απάντησε καθαρά ενοχλημένος:

«Ακούστε. Στην Τουρκία κανείς δεν θα μου έκανε αυτή την ερώτηση. Ακόμη και στην Ελλάδα δεν θα επέτρεπα κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να είμαι ευγενικός μαζί σας. Τίποτε περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: