15 Μαΐου 2009

Φουντώνουν οι φήμες για Γκαγκάτση

Τα σενάρια πληθαίνουν, στα ποδοσφαιρικά στέκια της Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν εκ των βασικών αντικειμένων συζήτησης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρεί εντούτοις σιγή ιχθύος.
Τις τελευταίες ημέρες εκλαμβάνεται ως βέβαιη η εμπλοκή του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, στα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φημολογείται ότι μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα αναλάβει υπεύθυνη θέση στον Δικέφαλο, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν διαψεύδονται ούτε επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη.Το βέβαιο είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον Βασίλη Γκαγκάτση είναι εξαιρετικές. Πριν από περίπου δέκα ημέρες συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, επί της ουσίας όμως η συγκεκριμένη συνάντηση αποτέλεσε την αιτία για τα σχόλια που ακολούθησαν.
Διατηρούν τόσο καλές σχέσεις εξάλλου, που δεν χρειάζεται να «βρεθούν» στα γραφεία της ΠΑΕ, για να ενταθεί το κλίμα που θέλει τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ να αναλαμβάνει και υπεύθυνο πόστο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και θα φανεί κατά πόσο θα συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Προ καιρού επικράτησε εξάλλου η πληροφορία ότι ο κ. Γκαγκάτσης έχει δεχθεί προτάσεις από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Εξελίξεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος αναμένονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αφού μέχρι τότε θεωρείται αδύνατο να υπάρξει κάτι ουσιαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: