30 Μαΐου 2009

ΟΣΦΠ: Έρχεται ο Μπόμπο, φεύγει ο Νταρμπισάιρ;


Με τη βαλίτσα στο χέρι και έτοιμος να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Μπομπό. Στον Πειραιά θεωρούν πως μετά την εποικοδομητική συζήτηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον μεγαλομάνατζερ, Φίχερ, ο Τούρκος επιθετικός θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της ομάδας. Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν όντως οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων του ή ως κανονική μεταγραφή.

Επίσημα δεν βγαίνει τίποτα παραέξω, προς αποφυγήν τυχόν αντιδράσεων των οπαδών της Μπεσίκτας, μια και το πρωτάθλημα Τουρκίας δεν έχει ολοκληρωθεί… Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι έχουν πέσει και οι υπογραφές, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά πριν την πληροφόρηση από αρμόδια χείλη.

Παράλληλα με την περίπτωση του Μπομπό, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος ίσως και να χτύπησε την πόρτα της Ίντερ. Η «Τuttosport» αναφέρει ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ εξέφρασε στους «νερατζούρι» το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Κολομβιανό σέντερ μπακ, Νέλσον Ρίβας. Το θετικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι ανοιχτοί σε προτάσεις και αν ο Ολυμπιακός επιχειρήσει να τον κάνει δικό του, δεν θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες…

Πρώτη προσπάθεια, αρνητική…

Ένα μεγαλοπρεπές «όχι» έλαβαν στον Ολυμπιακό για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Όπως είχαμε αναφέρει, ο μάνατζερ του Άγγλου επιθετικού μετέφερε στην Μπλάκμπερν την πρόταση των «ερυθρόλευκων», ύψους 2εκατ. ευρώ και μπόνους, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Στον Πειραιά δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και είναι έτοιμοι να επανέλθουν με νέα το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Ασχέτως από την απάντηση των «ρόδων», είναι δεδομένο ότι θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη, αλλά με την προϋπόθεση να ικανοποιηθούν οικονομικά (γύρω στα 3εκατ. ευρώ).

Όσον αφορά τον Σεμπάστιαν Λέτο, υπάρχει η αίσθηση πως θα κλείσει και αυτή η περίπτωση θετικά. Ναι μεν στη Λίβερπουλ προσπαθούν να εξασφαλίσουν άδεια εργασίας στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αλλά ο μάνατζερ του, Κοσεντίνο, θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία για να μεταφέρει την πρόταση των νταμπλούχων για νέο δανεισμό, με οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: