5 Μαΐου 2009

Αμείλικτοι στην ΑΕΚ για θέματα πειθαρχίας

Ξεκάθαρος σχετικά με τα θέματα πειθαρχίας ήταν ο Νίκος Θανόπουλος που έδωσε τον παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη. «Τόσο εγώ όσο και η διοίκηση της ομάδας, θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα πειθαρχίας. Η ανοχή, έλαβε τέλος» είπε ο ισχυρός άνδρας την «Ένωσης» που παράλληλα έταξε πριμ 500.000 ευρώ για την κατάκτηση της 2ης θέσης και δήλωσετ τυφλή εμπιστοσύνη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Αναλυτικά με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο με τον Ραφίκ Τζιμπούρ τόνισε: «Τους προηγούμενους μήνες προσπεράσαμε πολλά θέματα, λόγω της συμμετοχής μας στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά πλέον δεν θα ανεχτούμε ανάλογες συμπεριφορές», ενώ ξεκαθάρισε ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό:
«Εχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και θα κάνουμε ό,τι μας λέει αυτός! Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Ολα αυτά θα κοπούν»!
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ παρ' όλα αυτά έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο Κύπελλο και πριμοδότητσε την κατάκτηση της 2ης θέσης:
«Είμαι υπερήφανος για την εμφάνισή σας στον τελικό του Κυπέλλου. Απλά, σταθήκαμε άτυχοι. Πλέον στόχος μας, είναι η δεύτερη θέση, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Αν τα καταφέρετε, θα πάρετε πριμ 500.000 ευρώ. Εχετε υποχρέωση να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις για την υλοποίηση του στόχου. Να ξέρετε ότι την θέλουμε πολύ την 2η θέση και γι αυτό και την πριμοδοτούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: