5 Μαΐου 2009

Ανανέωσε ο Ζεβλάκοφ , ελέω ... Βέρτη!

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, καθώς ο πολωνός μπακ πήγε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο που σύμφωνα με πληροφορίες θα του αποφέρει 400.000 ευρώ. Μάλιστα, ο πολωνός αμυντικός των «ερυθολεύκων» μεταξύ σοβαρού και αστείου τόνισε ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει είναι ο... Νίκος Βέρτης!
Ο 33άχρονος παίκτης ήταν εμφανώς χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου φεύγοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ.
Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ρωτήθηκε πότε αποφάσισε να μείνει στον Ολυμπιακό, απάντησε:
«Το Σάββατο (σ.σ 2/5) στα μπουζούκια! Οσο τραγουδάει ο Βέρτης, δεν πρόκειται να φύγω!
»Θα με βλέπετε για άλλο ένα χρόνο στο Καραϊσκάκη με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω αν αυτά είναι καλά ή κακά νέα για τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά το σίγουρο είναι πως θα μείνω», είπε γελώντας ο πολωνός μπακ.
Εν συνεχεία ο Ζεβλάκοφ πρόσθεσε:
«Θέλω να παραμείνω στην ίδια φυσική και αγωνιστική κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επίσης θέλω να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, καθώς ξέρω πως το θέλει και ο κόσμος.
»Πλέον είμαι ο τρίτος μεγαλύτερος σε ηλικία πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και πρέπει να είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για αυτό».
Για το «αντίο» των Τζόρτζεβιτς και Αντζα, σχολίασε:
«Δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν παίκτες σαν τον Τζόλε και τον Αντζα. Εγώ υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ιδίως για τους φιλάθλους μας, καθώς βλέπω τον Ολυμπιακό σαν οικογένεια μου».

Gif Banners Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: