24 Μαΐου 2009

Ετοιμάζει «κρούση» για Μάκο η ΑΕΚ και «δένει» Σκέντερ, Καράμπελα

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου είναι η ΑΕΚ, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τις δηλώσεις του παίκτη. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, αλλά όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δύσκολα θα συνεχίσει στον Πανιώνιο την επόμενη χρονιά.

Ο Πανιώνιος γνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει για να παίξει στην ΑΕΚ και αν δεν το κάνει τώρα με κανονική μεταγραφή, θα το κάνει σε έναν χρόνο (έχοντας συμφωνήσει από τον ερχόμενο Δεκέμβριο) με ελεύθερη μετακίνηση. Για να αποφύγει το εν λόγω σενάριο λοιπόν, είναι διατεθειμένος να συζητήσει κάθε πρόταση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 600.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων κάποιων έμψυχων ανταλλαγμάτων (με τη μορφή δανεισμού) και κάποιου ποσοστού μεταπώλησης.

Οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν στο πρόσωπο του Μάκου τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αγκουστίν Πελετιέρι, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην «Ένωση». Οι διοικούντες δεν προτίθενται να διαθέσουν τα 2,5 εκ. ευρώ που απαιτεί η Λανούς για την παραχώρηση του, εκμεταλλευόμενη ενδιαφέρον που υπάρχει και από άλλες ομάδες (μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού) για το «χταπόδι».

Στην ΑΕΚ υπολογίζουν πολύ και στην αναμενόμενη επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Ρίκκα, ενώ δεν παραβλέπουν το γεγονός της ύπαρξης και των Ενσαλίβα, Καφές αλλά και της επιστροφής του...

Γιάχαγια από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» υπολογίζουν και στους Πλιάτσικα, Γκέντσογλου.

Σε ό,τι αφορά στον Καφέ, ο παίκτης έχει πρόταση από την Ομόνοια της Κύπρου, αλλά έχει δώσει σαφές προβάδισμα στην ΑΕΚ, έστω κι αν η πρόταση της είναι σαφώς κατώτερη.

Οι όποιες κινήσεις (ειδικά για τους Μάκο, Καφέ, Σάχα, Λεονάρντο, Ιορντάκε και Σκέντερ) αναμένεται να γίνουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι-οφ. Μάλιστα, ο Σκέντερ αναμένεται εντός των επομένων ωρών στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Παράλληλα, ο Νίκος Καράμπελας περιμένει ειδοποίηση από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: