24 Μαΐου 2009

Αποκλεισμός Κλέιτον εν όψει ΠΑΟΚ

Στην διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (21:15) τέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Μαρσέλο Μάτος, ενώ έκπληξη προκαλεί η απουσία του Σίλβα Κλέιτον. Η προετοιμασία των «πρασίνων» για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» στο Ολυμπιακό Στάδιο ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Καραγκούνης και Μάτος, σε αντίθεση με την Παρασκευή, προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως με τον Κλέιτον, ο οποίος αποκλείστηκε από την 18άδα παρά την αγωνιστική του ετοιμότητα. Εκτός, για ακόμα μία φορά, έμειναν και οι Γκούμας, Ίβανσιτς, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε. Πλην των τριών, για το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νίνης, Νίλσον, Καρνέζης, που γυμνάστηκαν ατομικά αλλά και οι Βαβζίνιακ, Λεοντίου.

Αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας, Σιμάο και Ζιλμπέρτο αναμένεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους. Ο Γκαλίνοβιτς θα είναι τερματοφύλακας, με τους Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο να αποτελούν την αμυντική διάταξη, από δεξιά προς αριστερά.

Πέρα από τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο που θα είναι οι δύο κόφτες, ο Γκάμπριελ θα αναλάβει την δεξιά πτέρυγα και ο Καραγκούνης την αριστερή. Ο Σαλπιγγίδης θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, δεχόμενος βοήθειες από τον Ρουκάβινα που θα ξεκινήσει λίγο πιο πίσω

Δεν υπάρχουν σχόλια: