24 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Serie A: Ντέρμπι στο Meazza.

Η 37η αγωνιστική για την Serie A, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Από αυτές ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Meazza, ανάμεσα σε Milan και Roma. Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις θα είναι επίσης αυτές μεταξύ σε Siena και Juventus, όπως κι αυτή ανάμεσα σε Torino και Genoa.

Chievo - Bologna.

Σημαντικό ματς για την ουρά της βαθμολογίας ανάμεσα σε Chievo και Bologna. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα αβαντάζ 4 βαθμών και θέλουν να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρα. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Marco Malago, Stephen Makinwa, Francesco Scardina και Giuseppe Colucci. Η Bologna, είναι σε σαφώς πιο δύσκολη θέση, αλλά η τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Lecce, τόνωσε το ηθικό της ομάδας εν όψει αυτής της κρίσιμης αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Salvatore Lanna, Gabriele Paonessa, Luigi Lavecchia, Davide Bombardini, Gabi Mudingayi και Miguel Angel Britos.


AC Milan - Roma.

Η Milan, παρά τα δύο συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η επιθετική γραμμή της ομάδας είναι πολύ καλή και θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα όπλα των γηπεδούχων σε αυτό το σπουδαίο ματς. Η Roma, μάλλον έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς έτσι ώστε να διατηρηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι για τρεις αγώνες, αλλά οι απουσίες των Doni και Juan θα είναι πολύ σημαντικές.


Atalanta - Palermo.

Η βαθμολογικά αδιάφορη Atalanta, φιλοξενεί την Palermo που δίνει μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Αν και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν μεγάλο κίνητρο, έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στα τελευταία ματς. Να θυμίσουμε ότι η Atalanta, απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Juventus. Ο Sergio Floccari, μαζί τους Ferdinando Coppola, Ferreira Pinto, Leonardo Talamonti και Diego De Ascentis θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών. Η Palermo «καίγεται» για τους βαθμούς σε αυτό το ματς. Νίκη σε συνδυασμό με την ήττα της Roma, θα την φέρει στην 6η θέση της βαθμολογίας που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Giovanni Tedesco, Levan Mchedlidze και στον τιμωρημένο Simon Kjaer.


Cagliari - Inter.

Και οι δυο ομάδες αγωνίζονται πλέον χωρίς άγχος, αφού έχουν επιτύχει ήδη τους στόχους τους. Μετά από 4 αγώνες μακριά από τις νίκες, οι γηπεδούχοι θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στου πρωταθλητές. Η Cagliari, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, και θα έχει όλους του παίκτες της διαθέσιμους. Οι πρωταθλητές, θέλουν να κλείσουν την χρονιά με νίκες. Από εκεί και πέρα πολλοί από τους παίκτες των φιλοξενούμενων θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Η Inter, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Maicon, Nelson Rivas, Federico Bolzoni, Hernan Crespo και Maxwell.


Catania - Napoli.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, η Catania θα αντιμετωπίσει την Napoli. Η Catania προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες και προβληματίζει με την απόδοσή της. Οι Pablo Ledesma, Ezequiel Carboni και Alessandro Potenza είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν Η Napoli είναι επίσης αδιάφορη, και αυτό φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια. Οι τραυματίες Christian Maggio, Walter Gargano και Gennaro Iezzo έχουν μείνει εκτός πλάνων.


Lecce - Fiorentina.

Η ουραγός της βαθμολογίας Lecce, σύμφωνα με δηλώσεις τους θα παλέψουν δυνατά μέχρι τέλους για την αξιοπρέπεια τους. Ο Cedric Konan θα είναι εκτός της αναμέτρησης λόγω τραυματισμού. Η Fiorentina είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει τους βαθμούς προκειμένου να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 4ης θέσης.


Sampdoria - Udinese.

Η Sampdoria, είναι σε κακή κατάσταση μετά την απώλεια του κυπέλλου και προσπαθεί να βρει κίνητρο για να συνεχίσει καλά μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Udinese είναι φορμαρισμένη και μετράει 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.


Siena - Juventus.

Η Juventus δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Siena. Μοναδικός στόχος των γηπεδούχων θα είναι να ολοκληρώσουν τα εντός έδρας ματς, με μια νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Μοναδικές απουσίες για τους γηπεδούχους θα είναι αυτές των Mirko Guadalupi και Ελευθερόπουλου. Η Juventus δεν έχει πολλά περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, αν θέλει να διατηρήσει την θέση της. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδα θα κάνει ο Ciro Ferrara.


Torino - Genoa.

Η Torino, παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή σε αυτό το ματς. την τελευταία αγωνιστική η Torino, επικράτησε εκτός έδρας επί της Napoli γεγονός που της δίνει έξτρα ψυχολογική βοήθεια πριν από αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Eugenio Corini, Elvis Abbruscato, Marco Di Loreto και Paolo Zanetti. Η Genoa, είναι σε κακή κατάσταση και θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην αποφασισμένη Torino. Οι Matteo Paro, Giuseppe Biava και Raffaele Palladino είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: