11 Μαΐου 2009

"Βεντέτα" Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ: Σκληρή απάντηση με νέα υπονοούμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Με ανάλογο επιθετικό ύφος απάντησε ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (10/5) το βράδυ, στην οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε ουσιαστικά πως η διαιτησία του Κάκκου ευνοήσε τους «πράσινους».

Στην ανακοίνωση λοιπόν του τριφυλλιού, η ΠΑΕ κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από πλευράς Δικεφάλου «με στόχο να χαϊδέψει και να αποπροσανατολίσει τους φιλάθλους της», ενώ αφήνει αιχμές για τις σχέσεις του Βασίλη Γκαγκάτση με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως «στο σπίτι του κρεμασμένου…».

Καταλήγοντας, «καρφώνει» τον Δικέφαλο για την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα τονίζοντας οτι «ο ενδεδειγμένος δρόμος είναι η καταφυγή σε λογιστικά τεχνάσματα προκειμένου να εξασφαλίζεται η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η επίκληση της διαιτησίας ως παράγοντα επιρροής του αποτελέσματος για λόγους εντυπώσεων μετά από αγωνιστική αποτυχία είναι τόσο κοινότοπη τακτική που δύσκολα πείθει τον οποιονδήποτε, ιδίως όταν πρόκειται για περιπτώσεις των οποίων η διαύγεια δεν επιτρέπει την παραμικρή αμφισβήτηση.

Κατανοούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για εσωτερικούς, προφανώς, λόγους προσπαθεί να προκαλέσει θόρυβο με στόχο να χαϊδέψει και να αποπροσανατολίσει τους φιλάθλους της. Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι ακολουθεί τη συγκεκριμένη πρακτική μέσω της ανακοίνωσής της, με αφορμή μια περίπτωση κατά την οποία η συμπεριφορά του αθλητή Πάμπλο Γκαρσία είναι τόσο καταφανώς αντιαθλητική ώστε θα περίμενε κανείς η ίδια η ΠΑΕ (που μοναδικός της στόχος είναι, όπως διαφημίζει, να διατηρηθεί το ήθος της και το κεφάλι της ψηλά) να τη στηλιτεύσει δημοσίως.

Σχετικά με τα περί παρασκηνίου, και επειδή οι μνήμες από τη διαιτητική αντιμετώπιση της κάθε ομάδας καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο είναι νωπές και οι δημοσιοποιημένες προτάσεις συνεργασίας με γνωστούς παράγοντες πρόσφατες, θυμίζουν έντονα την περίφημη λαϊκή ρήση που αναφέρεται στο σπίτι του κρεμασμένου…

Τέλος, δύσκολα θα φανταζότανε κανείς ότι η οικονομική υγεία θα μπορούσε να αποτελέσει ποτέ αντικείμενο υποτιμητικών σχολίων. Μάλλον τελικά ο ενδεδειγμένος δρόμος είναι η καταφυγή σε λογιστικά τεχνάσματα προκειμένου να εξασφαλίζεται η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: