9 Μαΐου 2009

Ο Μπάγεβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Τζιμπούρ

Το είπε και το' κανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αναφορικά με την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπουρ, αφήνοντας εκτός αποστολής για το ματς με την Λάρισα τον διεθνή Αλγερινό επιθετικό, παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος πάντως θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους «βυσσινί» για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, πάντως, δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον Τζιμπούρ, δεδομένης της υψηλής σημασίας του αγώνα, αλλά και της μεταμέλειας που δείχνει ο παίκτης.

Στα της προπόνησης, ο Βασίλης Πλιάτσικας υπέστη διάταση στους προσαγωγούς του δεξιού του ποδιού και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κυργιάκος συνέχισε αποθεραπεία.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Λαγό που επέστρεψε από τη Φινλανδία, με την μετεγχειρητική του πορεία είναι εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Τέλος, στην Ισπανία είναι ο Χουανφράν, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τον Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ, αποτελούν οι εξής: Σάχα, Μάχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Καφές, Μαντούκα, Ενσαλίβα, Πελετιέρι, Μπερνς, Ντιουφ, Παυλής, Ταχτσίδης, Εντίνιο, Μπλάνκο, Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: