9 Μαΐου 2009

Ο Κετσπάγια παραδέχτηκε τις επαφές με τον Ολυμπιακό


Το κρίσιμο Δ.Σ. του Ολυμπιακού στην υπόθεση «προπονητή» επισημοποίησε το τέλος του Βαλβέρδε.
Το «διαζύγιο» φάνηκε ξεκάθαρα, ύστερα από την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στην Αθήνα.
Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπου παραδέχτηκε τις επαφές με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», αλλά αρνήθηκε την ύπαρξη συμφωνίας.
Οι Κύπριοι αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο 1+1 με 700.000 ευρώ ετησίως.Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γεωργιανός είχε προγραμματίσει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη για το βράδυ στο σπίτι του προέδρου των «ερυθρολεύκων».
Λίγες ώρες μετά το Δ.Σ., ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ «Ό,τι κινείται εκτελείται» λέγοντας:«Είναι αλήθεια ότι βρίσκομαι στην Αθήνα και την Πέμπτη είχαμε συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητήσουμε την πιθανότητα συνεργασίας. Με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν να βρεθούμε, μιλήσαμε, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία συμφωνία και καμία υπογραφή.
»Έχουμε μόνο επαφές και το μόνο που συμφωνήσαμε είναι ότι θα τα ξαναπούμε προς το τέλος του μήνα. Αν τελικά συνεργαστούμε θα ζητήσω να έχω ως συνεργάτες κάποιους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα στην Κύπρο και τους έχω τεράστια εμπιστοσύνη.

»Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και με την κατάλληλη δουλειά μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο και να φέρουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
»Αν επιλεγώ από τη διοίκηση ως αντικαταστάτης του Βαλβέρδε, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω. Ξέρω ότι κανένας προπονητής δεν γεννήθηκε μεγάλος προπονητής, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και μπορώ να πετύχω».
Για τον αποκλεισμό του Ολυμπαικού στο Champions League από την Ανόρθωση, στην οποία ήταν προπονητής, είπε: «Ημασταν τυχεροί. Αν δεν είχαν δημιουργηθεί διοικητικά προβλήματα στη διοίκηση της κυπριακής ομάδας θα είχαμε κάνει το θαύμα».Για την επιθυμία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που ήταν να παραμείνει στην ομάδα ο Βαλβέρδε, τόνισε: «Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να είναι υπέρ του προηγούμενου προπονητή».

Και για τον κόσμο της ομάδας: «Κατανοώ τον κόσμο για τις αντιδράσεις του. Περιμένει κάτι μεγάλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: