29 Μαΐου 2009

Αισιοδοξία για Μπομπό

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να "κλείσουν" θετικά την υπόθεση "Μπομπό" και το ραντεβού των Γιάννη Χρυσικόπουλου και Δημήτρη Θεοδωρίδη, με το μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού στο Μιλάνο, φανερώνει τις προθέσεις της διοίκησης των Πειραιωτών. Θετικά τα "μηνύματα", σύντομα εξελίξεις.

Οι δύο άνδρες, μίλησαν με το μάνατζερ του Μπομπό και φαίνεται πως μπορεί να βρεθεί λύση στο οικονομικό μέρος της μεταγραφής, καθώς είμαστε πολύ κοντά σε μία μορφή συνιδιοκτησίας, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, με ένα ποσό που θα ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα του Πειραιά, ήθελε να έχει ολόκληρο το ποσοστό, αλλά ο ατζέντης του Βραζιλιάνου άσου, είδε πως οι μετοχές του πελάτη του ανέβηκαν πολύ και επιθυμεί να κρατήσει στην κατοχή του, το υπόλοιπο 50%. Κάτι που δεν αλλάζει τα πλάνα της ελληνικής ομάδας…

Κουβέντα μεταξύ των τριών ανδρών, έγινε και για τον Ντιέγκο Λουγκάνο της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει αποσπάσει άκρως θετικά σχόλια, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τη Μίλαν να ακούγεται πως ενδιαφέρεται.

Όσον αφορά στους Ματ Ντάρμπισιρ και Σεμπάστιαν Λέτο, ο πρώτος φαίνεται ότι θα συνεχίσει στο λιμάνι, ενώ για τον Αργεντινό, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να τον έχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, άρα οι δυσκολίες είναι φανερές και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και… υπομονή, από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: