29 Μαΐου 2009

Κοντά στον Ασίς ο ΠΑΟΚ!


Στην επιβεβαίωση ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ προέβη ο Νούνο Ασίς, . Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Γκιμαράες εμφανίζεται θετικός να αγωνιστεί στον «Δικέφαλο του Βορρά». «Θα αποφασίσω στις αρχές του επόμενου μήνα», τόνισε ο 32χρονος άσος. Το θέμα, όπως γίνεται, αντιληπτό, θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν ο παίκτης πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τον μέλλον του.

«Ναι, έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ, την οποία μελετώ πολύ σοβαρά. Υπάρχει για μένα το δέλεαρ της παρουσίας στον ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά από την Μπενφίκα. Εχω, όμως, άλλες 2-3 προτάσεις και θα αποφασίσω στις αρχές του επόμενου μήνα, αφού μιλήσω και με την Γκιμαράες», δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, στου οποίου το συμβόλαιο υπάρχει όρος να μεταγραφεί σε οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού θέλει ως ελεύθερος. Ο Ασις, μέσω των μάνατζέρ, φέρεται να ζητάει περίπου 450.000 ευρώ ετησίως.

Σε ό,τι αφορά τον Λούσιο Φιλομένο, ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στα υπ' όψιν των διοικούντων του ΠΑΟΚ και η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι ο χρονος φορ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να προστεθεί στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

«Δεν υπάρχει θέμα Κονσεϊσάο»

Ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στις προπονήσεις – και όχι μόνο – παρουσιάζονται οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, που θέλησαν να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. «Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει ο Κονσεϊσάο. Είναι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του και ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα. Ισα – ίσα που ως αρχηγός φροντίζει για την επίλυση άλλων θεμάτων στην ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον ποδοσφαιριστή», ειπώθηκε από τους Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά του, ο 34χρονος άσος εμφανίστηκε εκνευρισμένος από μερικά γεγονότα και έλεγε: «Εχω συμφωνήσει προφορικά με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα και ακόμη περιμένω να με καλέσουν για να υπογράψουμε όσον αφορά το νέο συμβόλαιο. Δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται αυτό. Δεν έχω δώσει δικαιώματα ούτε στις προπονήσεις, όπου οι γιατροί μπορούν να επιβεβαιώσουν το πρόβλημα που είχα, ούτε και στο τραπέζι όπου άργησα 15 λεπτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν αυτά προς τα έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: