29 Μαΐου 2009

Τεν Κάτε: «Οφείλουμε να κερδίσουμε»

Να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού την επόμενη χρονιά ζήτησε από τους παίκτες του ο Χενκ Τεν Κάτε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι, το ξέρετε, είναι ο μόνος στόχος που μας έμεινε. Πρέπει να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ». Την ενδεκάδα που επικράτησε του ΠΑΟΚ θα παρατάξει κατά πάσα πιθανότητα ο Ολλανδός τεχνικός.

Όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ»


Για τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ μίλησε χθες ο Χενκ Τεν Κάτε στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός τεχνικός παρατήρησε κάποια χαλαρότητα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και εξήγησε στους ποδοσφαιριστές ότι απομένει ένα παιχνίδι, ώστε να πάρει η ομάδα την πρωτιά στα πλέι οφ.

«Συγκεντρωθείτε, δεν βλέπω καμία αντίδραση στο παιχνίδι σας. Ένα ματς έχει μείνει. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και όχι όπως τώρα, που είστε χαλαροί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι, το ξέρετε, είναι ο μόνος στόχος που μας έμεινε. Πρέπει να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι καλό να ζήσουμε ό,τι και φέτος. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Οφείλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ήρεμοι τις διακοπές μας».

Με την ίδια ενδεκάδα

Στην ενδεκάδα που επικράτησε με ευκολία του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται να στηριχθεί και πάλι ο Τεν Κάτε για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, και Σαλπιγγίδης, αναμένεται να αποτελέσουν το αρχικό σχήμα,. Βέβαια, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο πιθανής αλλαγής, αλλά ο σχηματισμός θα είναι το 4-2-3-1. Η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και αναμένεται να βρεθεί στην Παιανία και ο πρόεδρος της ομάδας, Νικόλας Πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: