26 Μαΐου 2009

Κετσπάγια: "Είμαι έτοιμος για όλα..."

Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας χωρίς διάθεση για μεγάλα λόγια παρά μόνο για δουλειά. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι δύο πρώτες μεταγραφές ξένων παικτών.
Ο Γεωργιανός τεχνικός, κατά την άφιξή του στη χώρα μας μίλησε στον «Πρωταθλητή» για την ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού

-Τιμούρ ποια είναι τα πρώτα λόγια για τον ερχομό στου στον Ολυμπιακό;

«Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Αυτό που υπόσχομαι είναι σκληρή δουλειά. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Αισθάνεσαι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός;

«Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Πέρυσι «πλήγωσες» τον Ολυμπιακό με την Ανόρθωση. Φέτος ο Ολυμπιακός περιμένει να τον βοηθήσεις στην προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θέλω φέτος να πετύχουμε αυτό που δεν πέτυχε πέρυσι η ομάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κάθε χρόνο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

-Αισθάνεσαι ότι χρωστάς κάτι στον Ολυμπιακό;

«Δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι έτσι. Τότε έκανα το καθήκον μου στην Ανόρθωση, τώρα θα κάνω το καθήκον μου με τον Ολυμπιακό».

-Ο πρόεδρος μίλησε με κολακευτικά λόγια για σένα στη συνέντευξη Τύπου. Έκανε λόγο για νέο και φιλόδοξο προπονητή που αξίζει τη στήριξη όλων.

«Είναι σίγουρα μεγάλη στήριξη αυτό για μένα. Για να πετύχεις χρειάζεσαι βοήθεια και στήριξη από όλους όσοι είναι στην ομάδα και ειδικά από τον πρόεδρο. Κι εγώ όταν μίλησα μαζί του αυτό αισθάνθηκα. Αυτή η στήριξη σου δίνει κουράγιο και ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που πίστεψαν σε μένα».

-Σε φοβίζει που ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο προκριματικούς γύρους, όταν πέρυσι αποκλείστηκε με έναν;

«Μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν με φοβίζει τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Ως παίκτης είχες πετύχει πολλά πράγματα έχοντας παίξει και στην Αγγλία. Ως προπονητής αυτό θεωρείς πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας σου;

«Ναι νομίζω πως αυτό είναι το πιο μεγάλο βήμα. Είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού και αυτό που με νοιάζει είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: